DIY: Marni for H&M-inspired necklace

Marnin ja H&M:n yhteistyömalliston parasta antia olivat varmasti massiiviset muovikorut, jotka taidettiin myydä myös loppuun varsin pikaisesti. Itse hankin mallistosta vain uimapuvun kesää varten, mutta kukkakaulakorut jäivät kaihertamaan mieltäni. Sitten törmäsin mahtavaan tee-se-itse-ohjeeseen, ja väkersin korun itse! Alkuperäinen ohje siis täältä, ihan mahtava DIY-blogi!

Korun materiaalina on siis yksi iso turkkilainen jugurttipurkki, sellainen, josta etiketit olivat kuluneet pois. Lisäksi pieniä nahkapalasia ja tuo trikoonauha, johon kukat sitten sujauttelin. Yksinkertaiset ohjeet menevät näin:

1. Leikkaa jostain valkoisesta muovipurkista (purkkarasiat, paksummat jugurttipurkit, jne) 40-50 terälehteä.

2. Keitä “terälehtiä” vedessä jonkun aikaa, kunnes ne pehmenevät. Itse keittelin aika hyvän aikaa, eikä mitään hirveän suurta pehmennystä tapahtunut, enkä jaksanut enää 10min jälkeen keitellä enempää. Taivuttele terälehtiä kaareviksi sitä mukaa kun noukit niitä vedestä.

3. Ompele 4-5 terälehteä kukaksi valintasi mukaan. Kukkien ompelu oli aika tuskaisaa ja veristä puuhaa, neulan kannattaa olla hyvä ja langan kestävää. Sormustin on myös hyödyllinen apuväline.

4. Ompele jokaiseen kukkaan pieni nahkapala. Lopuksi pujota kukat nauhaan ja tadaa, koru on valmis!



Lopputuloksesta tuli vähän reppana eikä edes samanlainen kuin alkuperäisestä, mutta meitsi tykkää kyllä! Tästä on tullut heti lempiasusteeni, sopii yhteen niin monen mekon kanssa.

Suosittelen kokeilemaan, jos kärsivällisyyttä riittää! Materiaalithan olivat lähes ilmaiset, ei tarvinut erikseen mitään käydä ostamassa.

3 comments on DIY: Marni for H&M-inspired necklace

  1. katoinkin jossain kuvassa tota, kivan näköinen! turussa oli mustana sitä marnin korua nyt puoleen hintaan.

  2. Nna, valkoisen voisin ostaa puoleen hintaa, musta värinä ei tässä korussa mielestäni ollut niin kiva.. 🙂

    Matter of style: thank you for your comment and you really have very lovely and inspiring blog! Your tutorial was genius <3 I love this necklace 🙂

Comments are closed.