DIY: punottu toppi


1+1=1. Tämä DIY-idea on pyörinyt mielessäni jo melkein vuoden, törmäsin joskus jossain kuvaan paidasta, jossa selkäpuoli oli tuollaista punosta. Vähän aikaa sitten tartuin hommiin, kun löysin kirpputorilla kaksi samanlaista  harmaata toppia, joista syntyi tuollainen lopputulos. Kiinnostaako jotain ohjeet tämän tekoon? Voisin yrittää väsätä tutoriaalin, jos sille on kysyntää.

Itse tykkään punotusta selkämyksestä hurjasti, voisin tehdä vaikka toisen samanlaisen, ehkäpä t-paitaan? Laadukkaita t-paitoja löytyy ainakin varustelekasta huokeaan hintaan. Tämän diy-topin materiaalit maksoivat tasan 40 senttiä, ei paha!


toppi diy
ruusupanta GT
kengät Vagabond

6 comments on DIY: punottu toppi

  1. Ois kiinnostusta, saaha ohjeet tuohon! Näyttää tosi kivalta! Ihan sormet syyhyää että pääsee itekki kokeilemaan, toivottavasti saahaan nopeasti nähä miten tuommosen saa onnistumaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *