Klassista


Pidän klassisista vaatteista, kuten mustista suorista housuista ja valkoisesta silkkipaidasta siksi, että ne toimivat aina. Kun lempimekko on pesussa, eikä oikein tiedä, mitä pukisi päälleen, perusvaatteet pelastavat. Yhdet tärkeimmistä vaatekaappini peruspilareista ovatkin mustat, suorat housut ja valkoinen pusero. Mitkä ovat teidän kaappinne luottovaatteita?

housut ikivanhat h&m
kengät Tiger of Sweden
silkkipaita Marimekko / Samu-Jussi Koski
laukku Lumi
vyö secondhand
nahkatakki JSFN

Kiitos kuvista, Nina!

6 comments on Klassista

 1. Hei Wikke! Mulla ois yks postaustoive. Voitko tehdä postauksen sun arkimeikistä ja sitten juhlameikistä? Tämän postauksen kuvissa on kyllä kiva meikki, ei ainakaan liikaa!

 2. Anonyymi, kiitos postaustoiveesta, mutta valitettavasti mun meikkaaminen on niin olematonta, eikä mun arki-ja juhlameikillä ole mitään eroa käytännössä, ettei siitä ehkä oikein riitä aineksia postaukseksi saakka 🙂 Muutenkaan en kokisi sellaista postausta blogini tyyliin sopivaksi. Onneksi netti on pullollaan hyviä meikkiblogeja 🙂

 3. Näin sut forumin edustalla juuri noissa vaatteissa 😛

  Ja juuri sopiva meikki noissa kuvissa. Miten meikkaat arkena?

 4. Minusta meikkipostaukset ovat todella tylsiä. Jos on hyvin huomaamaton meikki kuten wikellä on, se tehdään hyvin yksinkertaisesti. Pohjusta hyvin, peitä virheet, korosta. Minunkaan mielestä se ei sovi lainkaan tähän blogiin! Yksikin väärä postaus voi pilata blogin ulkoasun.

 5. No kylläpäs tämä minun meikkaaminen / meikkaamattomuus täällä puhuttaa 🙂

  anonyymi, olisit moikannut! 🙂 en meikkaa arkena enkä muulloinkaan juuri mitenkään, lähinnä peitän ja tasoitan ihon virheitä jne 🙂 kauneus&terveys-aiheista riittäisi varmasti paljonkin puhuttavaa, mutta olen jättänyt ne minun blogistani pois 🙂 Jos kaipaat vinkkejä meikkaamiseen, suosittelen etsimään niitä jostain muualta kuin täältä 🙂

  anonyymi, näin juuri 🙂

 6. Mustat pillit ja vuodenajasta riippuen joko joku lempineuleista (musta tai harmaa kasmir) tai teeppareista (musta, harmaa, valkoinen, vanha roosa) pelastavat aina, kun pukeutumisen kohdalla päässä lyö tyhjää.

  Ois muuten kiva nähdä! Edellisestä kerrasta on ihan liian pitkä aika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *