Rannerusetti


Tässäpä kiva pieni DIY-vinkki, ohje löytyy täältä. Todella helppo toteuttaa, ei tarvitse kuin nahkapalan ja nepparin. Lopputulos on supersöpö! Löysin uffin parin euron päiviltä ihanan punaisen nahkatakin, tuunausmateriaaliksi tietenkin.

Olen ollut kaksi viimeistä päivää niin huonossa kunnossa, etten ole voinut katsoa edes koneeseen päinkään. Sain kai auringonpistoksen maanantaina nautittuani ensimmäisestä kesäisestä päivästä vähän liikaa. Pitäisi mennä ohitse nopeasti, mutta vasta nyt on ensimmäistä kertaa sellainen fiilis, että helpottaa vähän. Ehkä kohta pääsen nauttimaan tästä kesän alusta, vähän varovaisemmin.

4 comments on Rannerusetti

  1. Sini-Julia, kiitos. Nyt ollaan jo tolpillaan 🙂

    anonyymi, kiitos kommentistasi, piristi todella paljon! Kannattaa kokeilla rusetin tekemistä, se oli helppoa ja palkitsevaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *