Tämän kesän kengät


Tajusin viime kesänä haluavani Swedish Hasbeensin sandaalit. Vähän sen jälkeen, kun kaikki h&m-hasbeens-yhteistyömalliston kivat mallit olivat myyty loppuun. Sitä ennen en ollut kovin innoissani näistä puukengistä, tiedä mikä sitten sai mielen muuttumaan? Olen monta kertaa klikkaillut Peep toe super high:it ostoskoriin, mutta en ole uskaltanut kuitenkaan niitä tilata, kun kenkäkokoni vaihtelee mallien mukaan, eikä sopivuudesta olisi takeita.

Tajusin onneksi katsoa huuto.nettiä, sillä sieltä löytyivät kengät! Uudet vieläpä, laatikossa ja laput kiinni. Otin koon kanssa riskin, ja voitte vain kuvitella, että hypin ilosta kun ne sopivat! Nyt minulla on kesäksi ehkä mukavimmat korkokengät ikinä ja puukenkäeleganssia parhaimmillaan. Myöhäisherännäinen Hasbeens-fani.

4 comments on Tämän kesän kengät

  1. Oliko koko siis isompaa vai pienempää kuin yleensä? Koitin nimittäin yksiä SH:n saapikkaita kevätalesssa ja ne olivat ikävä kyllä normaalia pienempää kokoa. Onkohan näin joka mallissa? Jos on, niin sitten voin sanoa hyvästit kyseisistä kengistä haaveilulle.

  2. sku, oma jalkani on 39-39,5 mallista ja kenkämerkistä riippuen, nämä olivat 39:t, ja olivat juuri oiken kokoiset. Mulla ei ole kokemusta muista malleista kuin näistä, mutta voi hyvin olla että vaihtelee hasbeenseissakin malleittain koko. EN kyllä sanoisi näistä, että olisivat normaalia pienemmät. Toivottavasti tästä on jotain apua!

  3. Noi kyllä näyttää kivoilta ja mukavilta, siis näyttäis että sopii jalkaan eikä tunnu epämukavalta… Mikä selostus! Mut toivon että tajusit pointtini 😀

Comments are closed.