garden party

Olen jo viime kesästä asti haaveillut puutarhajuhlien järjestämisestä: unelmissani on ollut kuva jostain tämän tai tämän näköisestä paikasta ja rennosta, kesäisestä illanvietosta ystävien kesken hyvän ruuan ja musiikin parissa. Täydellisten puutarhajuhlien suunnittelu veisi varmaan monta viikkoa, mutta Suomen kesässä on tartuttava hetkeen, lämpimiä iltoja kun ei näytä olevan kuin muutama kuukaudessa. Viime viikolla sattuikin kohdalleen sekä sää, että aika ja paikkakin, pitihän sitä juhlia!

Juhlista tuli juuri sellaiset kuin olin toivonutkin: suuri joukko iloisia ihmisiä (vaikkakin iso osa minulle tuntemattomia), hyvää ruokaa, fiilistä ja musiikkia. Illan pimetessä saimme valotkin syttymään.Vaikka juhlat järjestettiin muutamassa tunnissa, oli jotain jo valmisteltu etukäteen: olen kesän aikana kerännyt kaikenlaista pientä, “sitten kun pidetään ne puutarhajuhlat”-periaatteella. Viirit Tigeristä, aurinkokennolla toimivat valot Ikeasta, lasipulloja, jne. Sopiva tunnelma syntyy pienillä jutuilla, kaiken ei tarvitse olla viimeisen päälle.
Juhlien tarjottavat koostuivat paljolti kaikesta siitä, mitä ihmiset toivat mukanaan, mutta jotain ehdimme tehdä itsekin: tikkukakkujen kanssa tuli vähän kiire, siksi ne eivät näytä niin hienoilta kuin täältä löytyvästä ohjeessa, mutta katosivat vieraiden suihin nopeammin kuin mikään muu herkku pöydästä.
Kesä on parhaimmillaan kyllä ihmisen parasta aikaa.

Related Post

6 comments on garden party

 1. Ihanan näköiset kemut. Mäkin olen pitkään haaveillut tuollaisten järjestämisestä, etenkin puiden väliin ripustettavat värivalopallot keikkuvat romanttisesti ajatuksissani. Enää puuttuu se puutarha…
  Ihana blogi sulla, jäin lukijaksi.

 2. Ihanalta vaikutti teidän spontaanit juhlat! Ja mmmm, noita tikkukakkuja voisinkin tehdä synttäreilleni (joita en siis ole kummemmin ajatellut juhlistaa mutta hyvä syy herkutella ;D).

 3. LauraQ, jos mulla olis oma puutarha, niin järjestäisin juhlat varmaan joka viikko. Just nuo valopallot loistamassa iltahämärässä ovat olleet mun mielikuvissa, harmi että Suomessa pimeä tulee niin myöhään..
  Kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa lukijaksi! Sun blogi on yks mun suosikeista, oon seuraillut sitä melkein alkuajoista asti, vaikka kommentteja oon jättänyt ehkä kerran tai kahdesti 🙂

  Onneli, suosittelen tikkukakkuja! Ne oli oikeesti tosi herkkuja, ei yhtään liian makeita edes. Synttärit ovat loistava syy syödä hyvin 😉

 4. Thаnks fοr onе's marvelous posting! I really enjoyed reading it, you may be a great author.I will make certain to bookmark your blog and will eventually come back at some point. I want to encourage you to ultimately continue your great posts, have a nice morning!

  My webpage … http://lapkowo.pl/category/baterie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *