hapsutyttö

kuva

Sovitin joku aika sitten vaatelainaamossa hauskaa Pogostick Failuren hapsuista t-paitaa (ylläolevassa kuvassa), joka tuntui juuri sopivalta rentoja ja huolettomia kesäpäiviä varten. Merkki oli minulle ennestään tuntematon: kahden kuopilaistytön perustama streetwear-henkisen vaatemerkin pääperiaatteita ovat suomalaisuus, eettisyys ja ekologisuus. Lähimuotia parhaimmillaan, siis.

No, paita johon ehdin ihastua, lähti kuitenkin toiselle kuitenkin tytölle lainaan, enkä ole harmikseni nähnyt sitä lainaamon valikoimissa sen jälkeen. Hapsuinspiraatioissani ajattelin, että äkkiäkös samantyylisen tekaisee itsekin. Ei siihen kovin kauaa mennyt, kun sopiva collegekangaspala löytyi omasta tuunauslaatikosta, vieläpä lempivärissäni. Pari saumaa ompelin kiinni, vähän leikkelin saksilla hapsuja. Lopputuloksesta tuli juuri sellainen rento kesätoppi, kuin toivoinkin.


hapsutoppi DIY (kiitos inspiraatiosta POGOSTICK failurelle)
sandaalit Vagabond
laukku Marimekko
mintunvihreät shortsit vaatelainaamon valikoimasta

3 comments on hapsutyttö

  1. Voi että sä olet Wikke ihana!!! Niin näppärä, viitseliäs ja innovatiivinen. En voi kuin ihailla. Mulle iski kans ompeluinspiraatio muutama viikko sitten. Kaivoin esiin saumurin jota en saanut toimimaan. Äääää, siihen kaatui sekin innostus. Saumuri nököttää edelleen pöydällä mutta ei edelleenkään toimi. Vähän inahtaa mutte ompele pätkääkään. Ärsyttää kun en tiedä mikä siinä on vikana.

  2. Nina, voi kiitos muru! <3 itse olet ihana! Mä en kyllä ole todellakaan aina näin innnokas, mulla on pitkiä pitkiä kausia kun en koske ompelukoneeseen pitkällä tikullakaan. Olisipa mullakin saumuri! Ärsyttävää että omasi ei toimi. Tilaa korjaaja kotiin? 🙂

Comments are closed.