ite tein, hellemekon
Hellepäivän suosikkimekko on olkaimeton ja mielellään kevyttä materiaalia. Omani on, kuten kuvista varmaan huomaa, itse tehty. Joku fiksu saattaisi käyttää kuminauhalankaa, mutta minä tein yläosan toppiosuudesta kaksinkertaisen ja ompelin yli kymmenen kuminauhakujaa. Mekko koostuu kahdesta erikokoisesta suorakaiteen mallisesta palasta, pienemmästä tulee tuo toppiosa johon suurempi pala poimutetaan kiinni. Kangas on ollut edellisessä elämässään mahdollisesti verho, se löytyi kierrätyskeskuksesta.

Kuvat juhannusaatolta, jolloin kaikkien perinteiden vastaisesti olikin kaunis sää. Jospa se auringonpaiste tulisi vielä takaisin, tämä sade ja harmaus vie kaiken pukeutumisinspiraation mennessään.

Related Post

4 comments on ite tein, hellemekon

  1. Sievä! Juu, kuminauhalangalla olisi tullut helpommin, mutta tuo sinun ratkaisusi on varmasti kestävämpi. Ne kuminauhalangat kun haurastuu nopeammin.

  2. Ulrika, kiitos! Mä olen kyllä kuullut kokemuksia kuminauhalangan käytöstä myös niin, että siinäkin saattaa hermot mennä. Tuota kestävyyttä en tullut edes ajatelleeksi, mutta hyvä näin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *