Twisted

Löysin uuden lempikampauksen, tuollaisen kierrenuttura-systeemin (mietin vaikka kuinka pitkään, että millä nimellä tuota kampausta voisi kutsua). Innostuin jopa niin paljon, että tein havainnollistavan kollaasin siitä, miten kampaus syntyy. Kokeilkaa! Toimii varmasti paremmin lyhyemmillä hiuksilla, tämä metrin mittainen fleda ei meinaa mahtua tuohon frisyyriin.

1. Tee mieleinen jakaus, itse suosin tässä kampauksessa sivujakausta. Kaiva kaikki talon mummopinnit esiin (työläin vaihe).

2-3. Kierrä hiukset kuvan mukaisesti, kiinnitä hyvin mummopinneillä.

4. Toiselle puolelle myös.

5-6. Jäljelle jäävät hiukset kierretään rullalle ja kiinnitetään monella, monella pinnillä. Luulisin, että tämä vaihe on erityisesti helpompi niille, joilla on vähemmän hiuksia kuin minulla.

Lopputulos vaihtelee ihmisestä ja päivästä riippuen. Ylemmässä kuvassa allekirjoittanut, alemmassa yksi kaunotar, jonka kanssa sain viettää elegantin hetken hyvän kahvin ja erinomaisen sitruunatortun parissa. Kampaukset ja kaikki.

Related Post

5 comments on Twisted

  1. Paint it black, kiitos! ps. sulla on ihana blogi. En ole varmaan vaan koskaan saanut aikaiseksi kommentoitua 🙂

    anonyymi, kiitos tästä kuuluu luonnollisesti kuvan ottajalle, eli seuralaiselleni 🙂

  2. Kaunis olet tuossa ylimmässä kuvassa.

    Tähän lisäisin vielä kätevämmän vinkin millä saa kyseisen kampauksen. Siihen tarvit vain sopivan tiukan hiuspannan. Siis sellaisen ympäripyöreän kuminauhajutun. Sen laitat hiusten päälle päähän ja sitten vain survot hiukset pannan ympäri. Mullakin tuota hiusta on melkein metri ja silti kampaus pysyy hyvin ja ilman niitä mummopinnejä, jotka on aina hukassa. 🙂 jos sait ohjeesta mitään selvää, niin kokeile ihmeessä ja vaikutu kampauksesta ja sen helppoudesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *