kesäillan asu


Valkoinen, itse tehty peplum-toppi on sujahtanut päälleni aika monena kesäpäivänä. Olen jopa saanut vähän rusketusrajoja sen mukaan, ei niin imartelevaa. Löysät ja rennot chinot eivät muutenkaan ole ehkä imartelevin pari peplum-helmalle, mutta näillä lämpölukemilla ihoa nuolevat housut eivät tule kysymykseenkään. Mukavuus edellä.

Hasbeensit ovat osottautuneet mainioksi kesäkengiksi. Hyvät jalassa, mutta jonkin aikaa niitä piti ajaa sisään, ekoilla käyttökerroilla kävelin jalkani rakoille aika nopeastikin. Puukenkä on todella pehmeä, toisin kuin luulisi. Ennen kuin ostin nämä klopot, googlettelin paljon kokemuksia Hasbeensien kokopolitiikasta, vähän laihoin tuloksin. Kengänkokoni on 39,5 (jättimäinen, tiedän), ja otin näistä koon 39. Nelikymppinen olisi varmasti ollut liian suuri.

Tällä kertaa aika diy-painotteinen asu: kukkakoru, konjakinruskea clutch ja toppi peplum-helmoineen ovat kaikki itse alusta loppuun asti väsättyjä, pääosin vielä kierrätysmateriaaleista. Chinot ovat Zarasta.

8 comments on kesäillan asu

  1. Voi miten viehättävä kesäasu letteineen päivineen, taas kerran.

    Ihailen kovasti tätä itsetehty-kierrätys-lainaus-mentaliteettiäsi. Blogistasi on tullut senkin takia ehdoton suosikkimuotiblogini.

    (Mun kengännumeroni on 41, kiva tietää etten ole ainoa melko isokenkäinen)

  2. Musta tuntuu, että mä olen nykyään ihan hukassa kenkien mittapolitiikan suhteen! Esim. ne mun hasbeensit ovat kokoa 36 ja aika monet muutkin kengät, mutta silti en vaan meinaa sitä uskoa, sillä jossain merkeissä se 37 on sitten parempi.

    Mutta Hasbeensit on kyllä mukavimmat jalassa ja ehdottomasti ajattomat kengät 🙂

  3. Toi paita on kyllä kiva. Ja sun hiukset on tosi kivasti laitetut tossa, milleen oot tehny ton kampauksen? Noi kengät on kyl kivan näköset. Itelläniki on tosi iso jalka, yleensä kokoa 40 mikä on ärsyttävää varsinkin kun jalkapöytäkin on melko leveä.

  4. Hanna, kiitos ihanasta kommentista! Tää on kyllä parasta bloggaamisessa, kun itseä kiinnostavat asiat näyttää kiinnostavan muitakin 🙂 Lähipiiristä IRL moni ei niin hyvin ymmärrä askartelupaskarteluani tai vaatteiden lainaamisen ideaa.

    Musta tuntuu että kaikilla on aina hirveän pieni jalka, kirpparitkin ovat enimmäkseen 37-38-kokoja täynnä..

    Salka, mulla kyllä vaihtelee noi koot niin paljon että netistä kenkien ostaminen on aina yhtä uhkapeliä. Vagabondilla jotkut 38:tkin ovat sopivat, sitten taas joiltain kenkämerkeiltä en voi edes unelmoida 39:stä. Hasbeensit rulettaa! 🙂

    Ellu, kiitos! <3

    Hanna, kampaus tehdään yksinkertaisesti kiinnittämällä kaksi sivulettiä päälaelle pinneillä, voin tehdä jonkun opastuspostauksen tuostakin kunhan ehdin 🙂 Isojalkaisena ei ole aina kovin helppoa, jossain kengissä jalka näyttää kanootilta 🙂 mutta onneksi on korkokengät keksitty 😉

    Berenice, kiitos, kiva kun tykkäät! 🙂

  5. Vautsi mikä asukokonaisuus, tykkään tosi paljon!

    Tykkään paljon blogistasi, joka päivä pitää käydä katsoon joko olet uuden tekstin laittanut! 🙂

  6. anonyymi, kiitos, ihana kuulla! Kiva kun jätit kommentin, tällaiset kommentit aina antaa vähän lisäpotkua tämän blogin pitämiseenkin 🙂

Comments are closed.