kokeilu



Asukuva viikon takaa. Siskoni otti kuvan, vaikka olikin sitä mieltä, että housut ovat susirumat eikä niitä pitäisi kuvata yhtään mihinkään. Ehkä ne eivät ole hirveän imartelevat, mutta minusta ne ovat hauskat ja rennot, korkkareilla ja tällä lempikampauksellani saa yöpukumaisiin pöksyihin vähän särmää. Olisin halunnut yhdistää housuihin jotain vaaleansävyistä jatkamaan kauniin sinistä, unenomaista tunnelmaa, mutta vaatekaappi huusi sopivien yläosien suhteen ei-oota. Musta toppi tuntuu toimivan aina, onneksi.

Housut otin mukaan vaatelainaamosta ihan testimielessä, olin halunnut jo pitkään kokeilla joitain lököttäviä printtipöksyjä arkikäytössä. Välillä tulee fiilis, että lainaamoon liittymisen jälkeen shoppailutarpeeni on vähentynyt vähintäänkin viidelläkymmenellä prosentilla. Voin käyttää ja kokeilla upeita luomuksia ja erikoisempia vaatteita ilman, että minun tarvitsee omistaa niitä itse. Asiahan on niin kuin Laura De Lille blogissaan vähän aikaa sitten kirjoitti: “Oikeasti onnellisuus on sitä, vaatekaapin ovi menee kiinni.”

8 comments on kokeilu

  1. ihanat pöksyt ! hitsin vitsi mäki haluisin vaatelainaamon jäseneksi mutta eipä ole sellaista näillä mailla….

  2. Kaikella rakkaudella, näytät noine housuinesi ynnä muineisi samalta ku mä aamuisin 😀

  3. veerra, perusta oma vaatelainaamo! Vaikka kaverien kesken.. 🙂 Toivottavasti tämä upea keksintö leviäisi ympäri suomen joka kolkkaan!

    Anonyymi, wau! Taidat näyttää aamuisin upealta pyjamapöksyinesi, korkkareinesi ja kampauksinesi 🙂 Kiitos rakkaudesta, sitä samaa sullekin ja muillekin! <3

  4. Vaatelainaamo vaikuttaa kyllä erittäin toimivalta! Vaikkei nuo housut ehkä ihan varauksetonta ihailuani saanetkaan ;).

    Osaatko sanoa, mikä on lainaamon kokotarjonta? Onkohan rekissä myös isompia kokoja? Voisin tietty laittaa postia suoraan vaatelainaamoon :).

  5. Henna, housut ovat varmasti erittäin mielipiteitä jakavat – itse pidän, ainakin tällaisen kokeilun verran 🙂 Vaatelainaamon paras puoli on se, että voi kokeilla erikoisempiakin juttuja yms. Kokotarjonta on tällä hetkellä painottunut ainakin 34-38 kokoisiin vaatteisiin käsittääkseni (designerien lahjoitukset usein mallikappaleita tms.) mutta isompiakin kokoja löytyy jonkin verran ja lainaamo pyrkii hankkimaan kokoja mahdollisimman monipuolisesti 🙂

    iduska, mäkin tykkään noista kengistä! Huima korkeus tuo kyllä ryhtiä yöpukuhousuihinkin 🙂

  6. Täytyy sanoa, että tykkäilen asusta kovasti. Tuollainen hillitty 50-luvun henki muuten, mutta noissa pöksyissä on jokin juju. (-: näytät muuten aina jotenkin mielettömän luonnolliselta ja fressiltä!

Comments are closed.