konjakinruskea kaunokainen

Uusin tulokas Lumin laukkuperheeseeni: pieni suloinen Jasmin Zipper Pouchette. (heh, puhun sujuvasti laukkuperheestä, kun omistan ennestään Lumilta Supermarket Bagin ja lompakon). Tällaiselle pienelle laukulle, joka kulkee näppärästi olalla ja kantaa ne tärkeimmät tavarat mukana, on ollut kipeä tarve. Pihistelijää onnisti, kun tämä Jasmin oli alennuksessa, ja oikeaa väriäkin löytyi tasan yksi kappale liikkeestä, juuri minua varten. Nettikaupassa on vielä herkullista punaista ja kaunista hiekanväristä jäljellä alennushintaan!


Pikkulaukku on myös aika mainio matkaseuralainen, passipussit ja vyölaukut voi jättää kotiin 😉

Related Post

3 comments on konjakinruskea kaunokainen

  1. hieno! mulle kävi hirveä alennusmyyntituuri (jota ei tapahdu yleensä ikinä) ja löysin filipalta keväällä himottelemani vähän vastaavanlaisen punertavan laukun nyt alesta. olen käyttänyt sitä ostopäivästä lähtien ihan hirveästi ja yllättäen se tuntuu myös sopivan kaikkien vaatteidenkin kanssa yksiin 🙂 oikein hyvä ostos siis!

  2. hanna, se Filippa K:n pikkulaukku on myös ihana! Oon silitellyt sitä monta kertaa myös kun vastaan on tullut vaikka stokkalla. Hyvä ostos, todellakin!

    Milla, eikö olekin, oikea söpöliini! Miksiköhän kaikki pieni on lähes automaattisesti söpöä..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *