kotona






Loma on onnistunut, kun olo on onnellinen ja kotiinkin on kiva palata. Nautimme koko viikon lämpimästä aurinkoisesta säästä, eilen ravintolasta kotiin palatessamme alkoi ukkosmyrsky ja sadekuuro, tänään jätimme harmaan ja pilvisen Garda-järven taaksemme.

Kiersimme monta ihanaa pikkukylää, söimme monta jäätelötötteröä päivässä, nautimme lämmöstä ja hitaasta ajankulusta, lomailusta. Onneksi arkielämäkin on kivaa, muuten voisi olla synkkää palata sen pariin näin hienon matkan jälkeen.

6 comments on kotona

  1. Tykkään kovasti tuosta ensimmäisestä kuvasta. Samaan tunnelmaan toivoisin vielä tänä kesänä löytäväni 🙂

  2. iduska, kiitos! Se on minunkin lempikuva tuo ensimmäinen, jotenkin tiivistää jotain olennaista koko reissusta 🙂 Toivottavasti löydät sen oikean tunnelman! 🙂

  3. Ihanan tuttuja maisemia näissä kuvissa! Mekin varmasti joskus palataan Gardalle, siellä on niin upeat vaellusmaisematkin, mutta viime vuonna ei kuitenkaan ison mahan kanssa tullut lähdettyä 😉 Mutta riitti tekemistä ja nähtävää muutenkin. Ja jäätelöä! Tuolla oli muuten niin huvittavaa kun jäätelöitä myytiin pallottain runsaslukuisten saksalaisturistien vuoksi. Se gelato on kyllä niin ihanaa.

Comments are closed.