latte macchiato

Arvatkaa mistä sain inspiraatiota allaolevaan asukokonaisuuteen? Ylläolevasta kahvikuvasta. Ikävä kunnollista kahvia, olen yli viikon juonut päivästä toiseen joko liian laihaa tai liian kitkerää perussumppia.Pikkusiskoni osti tuollaiset kivat ja rennot housut Mangon alennusmyynnistä. Kokeilin siskoni housuja ja päätin ostaa itselle samanlaiset. Ei olisi ehkä kannattanut, housuista ratkesi lahkeen sauma ensimmäisessä pesussa ja muutkin saumat näyttävät hapertuneen muutamien käyttökertojen jälkeen. Eivät kyllä olleet kalliit, mutta ainahan se harmittaa, kun tulee ostaneeksi surkeaa laatua.

pitsitoppi ja vyö 2nd hand
housut Mango
laukku Lumi
ballerinat Samuji

Related Post

3 comments on latte macchiato

  1. tulen aina hirveän vihaiseksi noista laatujutuista 🙁 vaikka ei paljon sijoittaisikaan, niin kyllä vaatteen kuuluu säilyä muutamaa käyttökertaa pidempään! ja aina korkea hintakaan ei takaa laatua…

    asu on kiva 🙂

  2. anonyymi, hyvä idea, joka ei tullut edes mieleeni 🙂 täytyypä katsoa jos sitä jaksaisi vaivautua 😉 Vaikka rahanmenetys se tässä vähiten ärsyttää..

    iduska, kyllä se ärsyttää, kun tehdään niin huonoja vaatteita, etteivät kestä yhtä pesukertaa. Joku on silloin pahasti pielessä. Ja hinta ei todellakaan takaa aina laatua, mutta silti meinaa olla niin, että halvalla saa harvoin hyvää (paitsi käytettynä / itse tekemällä joskus 🙂

    ja kiitos! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *