mopotyttöLöysin sisäisen, tähän asti hyvin piilossa olleen motoristi-minäni matkalla, kun vuokrasimme ihan vain skootterin. Ajelimme vuorilla ja vierailimme muutamassa pikkukylässä. Kannatan yleensä pyöräilyä, patikointia ja vaikka julkista liikennettä, mutta kyllä tuon supersuloisen pikku mopomme selästä upeat maisemat ja kylät tuntuivat aivan erilaisilta. En ollut ajatuksesta aluksi hirveän innoissani, mutta loppupeleissä fiilistelin mopohuristelua varmaan enemmän kuin ideaa ehdottanut matkaseuralaiseni.

Asiasta asuun, hellepukeutuminen on muuten aika haastavaa. Kuvissa loman suosikkikostyymi yksinkertaisuudesssaan. Läpikuultava neonkeltainen toppi ja farkkushortsit. Alla vain bikinit, voi hypätä vaikka suoraan uimaan mopon selästä.

Related Post

one comment on mopotyttö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *