mustaa valkoisella


Viikon tauko blogista ja blogeista. Kädet ovat olleet täynnä töitä (mukavia töitä), mutta aikaa netille ei ole ollut juuri yhtään. Ehdin tulla kuitenkin julkaisemaan yhden asukuvan Italianmatkalta. Mustavalkoinen mekko ja sukkanuttura pelastivat sen illan, kun piti näyttää vähän fiinimmältä. Varvassandaalit eivät haitanneet.


mekko h&m trend, parin vuoden takainen löytö Trend-puolelta
sandaalit vagabond

Related Post

8 comments on mustaa valkoisella

  1. vaau, oletpa täydellisen näköinen! hiukset nätisti, hillitty tasainen ruskea iho, ihana mekko! tältä tyylikkään lomailijan täytyy näyttää, upeaa!

  2. nyymi, kiitos kehuista! Rusketus tosin hävisi iholtani lähes päivässä ja viikon työnteon jälkeen ihokin on taas näppylöillä 🙂 Mutta lomalla sitä varmaan näyttää muutekin paremmalta, rentoutuneelta!

    ee, kiitos! Mä tykkään kans tosta mekosta, se on tosi kiva ihan tuollaisenaan ilman kummempia asusteita.

  3. Kommentoin tuonne kiekuranutturakampaukseen jo, mutta piti vielä lisätä että seurailin asujasi jo tyylitaivaan aikoina. 🙂 en tiedä onko se vielä elossa vai onko se hautautunut blogibuumin alle. Aika monet suosituimmat tyylitaivaslaiset ovat sittemin aloittaneet blogin, hyvä niin!

  4. Killi, kiitti huipusta vinkistä! Mä oon joskus itseasiassa nähnyt sellasen panta/tms. tyylillä tehdyn kiekuranuttura mikälie-kampauksen jossain blogissa, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Pitää ehdottomasti testata! Tyylitaivas oli aika hauska paikka, mä innostuin kyllä sitä kautta vähänniinku tästä tyylibloggailusta 🙂 kiva ku kommentoit, mäkin oon seurannu sun blogia pidempään! Odotan innolla et millaiseksi laitat teidän uuden asunnon 🙂

  5. Hanna, tää on se ns. sukkanuttura, eli tuolla hiusten sisällä on sellainen sukasta tehty rinkula. Joku aika kirjoittelin siitä ja laitoin linkkiä ohjevideoon 🙂 kiitos! <3

    heinis, tää ei oo sotkunuttura vaan sukkanuttura 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *