DIY: koru teepaidasta

Ylläoleva koru, tai ystäväni mukaan pirtsakka kaulakääty syntyi viime viikolla kotikorupajassani. Löysin ihan mahtavan korututoriaalin täältä, ja arvata saattaa, että heti piti päästä kokeilemaan itse. Koska olen laiska, en jaksanut mennä lähikirpparia tai omaa kaappia kauemmas etsimään materiaaleja: koru syntyi vanhasta t-paidasta, tuollaisista verhonipsujen koukuista ja joskus aikoinaan rautakaupasta ostetusta ketjusta.

Ohjetta en alkanut tähän sen kummemmin väsäämään, sillä maailman selkein ja upein how to make it-video löytyy täältä. Katsokaa, inspiroitukaa, tehkää, ja ihailkaa lopputulosta.

1. Fruit of Loomin paidat olivat tähän tarkoitukseen ihan loistavia, sillä niissä ei ole sivusaumoja! Rumat printit eivät haitanneet. Hinnat kierrätyskeskuksessa 20c-50c / kpl. 
2. Punokseen tarvitsee neljä 70-90cm suikaletta, riippuen siitä, kuinka pitkän korun haluat.
3-4. Terapeuttista askartelutyötä. Suosittelen.

Innostuin siinä määrin, että tein koruja heti näin alkuun kolme kappaletta. Jos askartelu ei kiinnosta, niin lähes samanlaisia koruja saa Monkilta 20 euron hintaan.


5 comments on DIY: koru teepaidasta

  1. Wau, miten hienoja! Painanpas tämän mieleen, kunhan kaapissa on joku paita joka ei enää ole niin käyttökelpoinen tai muuten kyllästyttävä. Löysin joku aika sitten blogiisi, mutta en aiemmin ole tainnut kommentoida. 🙂 Tykkään! Taidan lisätä sinut listalleni? 🙂

  2. Emmi, kiva että löysit! Mäkin olen lueskellut sun blogia 🙂 Kannattaa kokeilla tuota kaulakorun tekemistä, helppoa ja palkitsevaa!

    Ulrika, kirkkaimmat värit tuntuivat sopivan tähän kaulakäätyyn parhaiten 🙂 Kiitos!

  3. Velma, mielestäni tiedeleirin paita pääsee paremmin oikeuksiinsa tuollaisena koruna kuin turhana kierrätyskeskuksen rekissä? Joku tiedeleiriläinen ei ole varmaan osannut arvostaa paitaansa, kun on sen eteenpäin laittanut. Mutta ymmärrän pointtisi 😉

Comments are closed.