kauluspaidasta peplum-toppi

Tässäpä taas yksi diy-projekti. Ostin joku vuosi takaperin Fidalta kukkapaidan, ajattelin että kukat tulevat kuitenkin taas keväällä muotiin. Tulivathan ne, mutta en osannut käyttää kauluspaitaa sellaisenaan, se oli vähän hankala. Kukkaispaita päätyi tuunauskoriin, ja pitkän vääntelyn ja kääntelyn jälkeen keksin tehdä siitä tuubimallisen peplumtopin. Ei ehkä maailman paras idea, mutta toteutin sen silti. Kauluspaita oli liian iso paidaksi, mutta liian pieni, jotta siitä olisi saanut tehtyä kukkashortsit tai muuta kivaa.

Eli tässä oli lähtökohta:

ja tässä tämänhetkinen tilanne:





Tie lopputulokseen oli ehkä vähän tuskainen, mutta olen armollinen omille tekeleilleni ja tähänkin luomukseen tyytyväinen, vaikka toppi tekeekin keskivartaloon hauskoja makkaroita. Olen käyttänyt toppia onnistuneesti hellepäivinä farkkushortsien kanssa, ehkä syksyn tullen voisin yrittää yhdistää siihen villaneuleen niin, että peplumhelma vain kurkistaa neuleen alta.

4 comments on kauluspaidasta peplum-toppi

  1. onpa se hieno enkä mäkään näe makkaroita ;-).

    hei muuten nuo sanvahvistukset saa pois kun menee

    asetukset > kommentít ja tekstit > näytä sanavahvistus > EI

  2. Onpas hauska ja kekseliäs idea, ja lopputulos tosi söpö! Näkisin myös tuon hyvin jonkin syksyisemmän neuletakin kaverina.

    Tykkään tosi paljon näistä DIY- ja tuunausjutuista, laita näitä vaan tulemaan. : D

    -Monsku

  3. Nna, no tarkoitin lähinnä noita topin epämääräisiä ryppyjä tms 🙂 tullaan!

    nooruska, kiitos hei! mä inhoon niitä sanavahistusjuttuja.

    Monsku, voi kiitos! Diy-juttuja on kyllä tulossa, varmaan kyllästymiseen asti.. 🙂

Comments are closed.