Maanantai lähtee käyntiin…


…smoothiella. Tuoretta mustikkaa, mansikkaa ja viinimarjoja. Päälle vähän jugurttia. Päivän vitamiinit.

Related Post

2 comments on Maanantai lähtee käyntiin…

  1. Aijai! Herkullista! Mistä olette saaneet tuoreita viinimarjoja? Me käytiin viime lauantaina Sievissä poimimassa, ja nyt sihisee mehumaija. Kaikkia ei jaksettu perkata ja pakastaa. Ja miten teet smoothien? sauvasekoittimella, vai onko tehosekoitin?

  2. vensmu, tuossa lähi-k-marketin edustalla kasvaa viinimarjoja laarissa. Maksaisi enemmän ajella sieviin poimimaan 😉 Ollapa mehumaija jotta saisi viinimarjamehua, se on hyvää! Teen smoothien sauvasekoittimella. Tehosekoitin oli ennen, mutta sauvasekoitin on munsta kätevämpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *