vanhaa & lainattua

Viime viikolta intiaaniloppukesän asu. Kun tarvitsin jo villatakin, vaikka pärjäsin paljain säärin.

Mekko, jossa on sopivasti trendikästä inka/intiaanihenkisyyttä ja kauniit värit, on vaatelainaamon. Kaikki muu on taas kirpputoreilta löydettyä tavaraa. Ei mitään uutena ostettua. Neuletakkiin ompelin nahkaiset kyynärpääpaikat viime talvena. En pelkästään sen takia, että ne ovat hienot, vaan siksi, että takin kyynärpäissä oli reiät.
Related Post

4 comments on vanhaa & lainattua

  1. Kiva asu, nuo neuletakin kyynärpääpaikat ovat aivan ihanat!

    Sinä se saat asun kuin asun näyttämään kivalta, ja aina joka asussa on jokin juju. Tuntuu, että itselläni täytyy aina olla vähintäänkin joku koru että saa jujua asuun! Käytätkö yleensä paljon koruja?

  2. Nina, kalanruotoletti tulee tehtyä kyllä aika harvoin, mutta se on kyllä tosi nätti 🙂

    veerra, oi kiitos 🙂

    Anonyymi, kyynärpääpaikat ovat parhautta! kiitos ihanasta kommentistasi 🙂 En käytä koruja ihan hirveän paljon, jujua asuun voi saada myös muilla asusteilla, laukulla tai kengillä, vaatteiden väreillä/materiaaleilla tai vaikka kampauksella 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *