kokeilumielellä


Nahkahame vaikuttaa paljon vähemmän nahkahamemaiselta (oudosti selitetty, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan?), kun siihen yhdistää jättimäisen puuvillaneuleen. Minulla on ollut pitkään yksi ja sama kirpputorilta löytynyt nahkahame, jota käytän todella harvoin, mutta en ole siitä huolimatta laittanut sitä kiertoon. Ajattelen aina, että “kohta ne tulee taas muotiin ja sit sellainen on saatava ja ostan uuden, sama pitää tämä vanha kaapissa”. Hame joutui melkein kirppispöytääni pari viikkoa sitten, mutta unohtui sieltä, joten nyt annoin sille taas mahdollisuuden. Kokeilumielessä.

neule Cubus
hattu Monki
kengät H&M

4 comments on kokeilumielellä

  1. Älä ihmeessä laita kiertoon, vaan käyttöön! Näyttää tosi hyvältä juuri tuollaiseen jättineuleeseen yhdistettynä. Hieno hame ja hieno asu. 🙂

    -Monsku

  2. Monsku, kiitos 🙂 Paksu puuvillaneule tuo nahkahameelle kyllä kivaa kontrastia. Ehkä jatkan nahkahameen säilyttämistä edelleen 🙂

  3. Kerrassaan loistava yhdistelmä! Jatka toki asukokeiluja nahkahameen kanssa ja jaa niitä myös blogissa, tämäkin on erittäin inspiroiva kokonaisuus. 🙂 Omassa kaapissani on vain tekonahkainen vekkihame, joka on kiva mutta vähän vaikeampi tapaus kuin perusnahkahame olisi. Kunnon nahkaa oleva simppeli hame olisi kyllä tervetullut tännekin!

  4. Jose, kiitos kommentista, mä usein mietin et viitsinkö laittaa omasta mielestä kokeellisempia asukuvia ollenkaan tänne blogiin, kiva että kiinnostaa 🙂 Lupaan tehdä siis niin jatkossakin! Tuo vekkihame kuulostaa ihanalta, vaikkakin tekonahka tietenkin materiaalina haastavampi.. Kirppiksillä tulee aina välillä vastaan perusnahkahameita, kannattaa pitää silmät auki!

Comments are closed.