ruutua


Se Marimekon mekko, jonka löysin designmarketista. Pidän erityisen paljon tuosta sinisen sävystä ja ruutukuosista. En yleensä ole ruutukuosien fani, mutta tuollainen pienenpieni ruutukuosi näytää kivalta.

Tällaiset pitkähihaiset mekot ovat luottovaatteitani – ne ovat sellaisenaan yksi kokonainen asu ja toisaalta niihin voi yhdistää paljonkin kaikenlaista. Kuvat ovat viime viikolta, tänään puin mekon seuraksi villaneuletakin ja matalat herrainkengät.


mekko Marimekko
kengät Acne

Related Post

3 comments on ruutua

  1. Tuollaiset ajattomat vaatteet ovat tosiaankin monikäyttöisiä, itsekin keksin heti monta eri tapaa, miten tuota voisi yhdistellä ja asustaa, sekä arkeen että juhlaan. Tosi kaunis mekko, ja ihan sinun näköisesi. 🙂

    -Monsku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *