syystunnelmaJoku ehtikin jo kommentoida, että hienona oltiin metsässä liikenteessä. Miksei oltaisi, kun luontokin oli niin hieno. Myönnettäköön, että vaellukselle tai marjastusreissulle puketuisin ehkä vähän eri tavalla.

Harkitsin tänä syksynä viininpunaisten farkkujen ostoa, mutta säästin pennoseni, kun sain sellaiset siskolta käyttämättömäksi jääneet pökät lainaan. Villapaita on taas nyysitty miehen kaapista. Tätä menoa en tarvitse omia vaatteita lainkaan…viitta Zara
villashaali etcetera
kaulahuivi Cos
kengät secondhand
hattu h&m
villaneule&farkut lainassa

Related Post

5 comments on syystunnelma

  1. Ooh, miten henkeäsalpaavan upeat maisemat! Tuli heti iso hinku painua metsään. Kyllä tuollainen ympäristö tosiaan hienon asun ansaitsee, ja sellainen se onkin. Tykkään viitasta, ja nuo kengät olivat kyllä Todellinen Löytö. 🙂

    -Monsku

  2. Ihanat maisemat ja mahtava asu! Olen ihastellut sun viittaa jo jonkin aikaa ja DIY-postauksista innostuneena suunnittelen tällä hetkellä viitan ompelua.

    Olisiko sulta voinut saada suuntaa antavia mittoja viitastasi? Haluaisin käyttää kyseistä mallia inspiraationa. Lupaan laittaa kuvan tulemaan jos/kun viitta valmistuu 🙂

  3. Monsku, sun kommentit on aina todellista piristystä harmaisiin päiviin, kiitos! 🙂

    Majakka, mä en ole nyt enkä viikonloppuna kotona, joten en pysty heti mittamaan viittaa, mutta lupaan palata asiaan mahd.pian kuvan kanssa asiaan! Ihana että olet innostunut diy-jutuista, se on ihan parasta kun saa jotain itse aikaseksi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *