tuunattu farkkuhame




Minulla on farkkuhame, jonka sain muutama vuosi sitten siskoltani. Se oli liian iso, siinä ei ollut vyölenkkejä ja ainakin ylin nappi puuttui. Silti se on ollut yksi käytetyimmistä hameistani, enkä ole missään vaiheessa edes kuvitellut luopuvani siitä. Sen sijaan jo pidempään mielessäni on on ollut farkkuhameen pienentäminen ja tuunaaminen entistä ehompaan kuntoon. Vihdoin viime viikolla tämä pitkään aikomuksen tasolla ollut idea toteutui käytännöksi. Kavensin, tuunasin vyölenkit, ompelin nappeja. Ja miten voikaan tärkeästä yksinkertaisesta vaatekappaleesta tulla vieläkin tärkeämpi?

Silkkipaita on muuten h&m:ltä, varsin kelpo tuote. Kyseisessä ketjuputiikissa on tällä hetkellä paljon laadukkaita materiaaleja suhteellisen pieneen hintaan, tämä paita maksoi alennuksen jälkeen alle kolmekymppiä. Ei paha.


trenssi ja hame secondhand + diy
laukku Lumi
paita H&M
kengät Acne

6 comments on tuunattu farkkuhame

  1. Täällä kävi samainen silkkipaita sovituksessa, mutta se oli jotenkin vääränlainen mun kropalle. :/ No, ehkä mäkin vielä löydän jostain passelin peruspaidan vaatekaapin kulmakiveksi.

    Pakko muuten sanoa että vaikka meidän tyylit ei sinänsä kohtaa, fanitan sun asuvalintoja ihan kympillä! Sulla tuntuu olevan niiiiiin hyvin rakennettu garderobi, yksinkertaisia ja kaikkea muuta kuin tylsiä osasia, joten lopputuloksena on aina tosi kivoja asuja. 🙂

  2. Sun tyylis on jotain ihan parasta! Ja tä on muutenkin mahtava blogi 🙂 Muoti ei oo ihan mun juttu, mutta täydellisiä asuja tykkää silti aina bongailla ja ihailla.

  3. Ihana silkkipaita! En ollut aiemmin kuullutkaan, että H&M:llä on tuollaisia paremmista materiaaleista tehtyjä vaatteita nyt mallistossa. En ole vuosiin käynytkään kyseisessä putiikissa ostamassa muuta kuin urheiluvaatteita, koska en halua ostaa akryyli- tai polyesterivaatteita. Tuosta mallistosta voisin sen sijaan ostaa kaiken! Pakko käydä töiden jälkeen hipelöimässä nuo läpi, erityisesti tuo kashmirneule ja nahkaballerinat kiinnostavat (silkkipaidan lisäksi).

  4. Jose, harmi ettei silkkipaita sopinut! Tuolla h&m:llä oli muuten silkkipaidasta söpöä pyöreäkauluksellistakin versiota 🙂 Kiitos muuten ihanasta kommentistasi! Välillä kyllä tuntuu, että vaatekaappi on täynnä pelkästään tylsiä osasia, mutta näköjään niistä saa jotain kivaakin aikaiseksi 🙂

    Viiverrys, oi ihana kommentti, kiitos! 🙂

    Sini, äh tää tulee varmaan liian myöhään, mutta esim. tuota silkkipaitaa on myynnissä vain verkkokaupassa. Myymälässä ainakin aleksilla oli kyllä nahkatuotteita ja jotain kashmiriakin.

    Jenni, itse olet niin ihana! <3 Kiitos! 🙂

  5. Kaunis asu!

    Saanko kysyä, onko laukkusi supermarket bag koko M? Olen miettinyt laukun tilaamista netistä, ja halusin hahmottaa, minkä kokoinen tuo M koko on.. Kiitos! 🙂

Comments are closed.