sulaudun värittömyyteenHarmaan päivän aika väritön asu. Mitäpä siitä muuta. Tuo R/H:n mekko on ihana, mutta kerää hirveästi kaikennäköistä nöyhtää. Kiitokset sen lainasta kuuluu jälleen vaatelainaamolle.

mekko R/H
neule Samuji
kengät Vagabond

Related Post

2 comments on sulaudun värittömyyteen

  1. Hihii, oli pakko kommentoida kun kuvat otettu meidän porukoiden entisen kodin edustalta 🙂 Sääli että kaunis rakennus ilmeisesti puretaan joidenkin toimistotalojen tieltä :/

  2. Onneli, aika hauska sattuma 🙂 meillä oli treenit tuolla päin, ja napattiin kuvat tauolla. Tuo alue on kyllä kyllästetty aika hyvin toimisto/kerrostalorakennuksilla, toisaalta ymmärrettävää, mutta surullista, kun vanhat hienot rakennukset puretaan pois..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *