viitta

Muutamat ovat kyselleet tuosta viitastani joka on peräisin Zarasta, jo kolmen vuoden takaa. Koko sen ajan ostohetkestä lähtien se on ollut minun muotimaailmassani in, ja luulenpa että näin on jatkossakin. Oikeanlaista viittaa voi olla kuitenkin vaikeaa löytää kaupasta, joten erään lukijan toiveesta laitan nyt tänne yleisesti mittoja omasta viitastani, jos joku haluaisi vaikka tehdä sellaisen itse.

Helpoimmillaan viitan tekeminen ei tarvitse edes ompelutaitoja, senkun vain leikkelee sopivaa kangasta.  Taitojen mukaan voi lisätä yksityiskohtia, hupun, kiinnityssoljen tai kanttinauhat.

Lisäkuvia omasta viitastani täällä.

Related Post

6 comments on viitta

  1. Huikeaa, mistä tiesit, että olen juuri suunnitellut viitan ompelemista? Kerrotko vielä, onko omassasi edessä jokin kiinnitysmekanismi, napit? – armi

  2. anonyymi, hei ihan mahtavaa että tästä oli hyötyä! Mun viitassa on edessä ainoastaan yksi kiinnityssolki, toimii ihan hyvin, napit varmasti ajaisivat saman asian.

    Marya, kiitos! Huppu löytyy 🙂 Lisäsin linkin vanhempaan postaukseen, jossa viitasta löytyy enemmän kuvia.

  3. Salka, aika kohteliaisuus sanoa tuota kaunotarta mun kaksoisolennoksi! 🙂 Mutta oli meissä ehkä jotain samaa, ainakin lettikampaukset 🙂

    Majakka, ei mitään, ole hyvä! Kiva jos oli apua 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *