vuoden 2012 asukooste ja suosikit

Joulut on juhlittu, pohjoisen idylliset pakkasmaisemat ovat vaihtuneet loskaiseen Helsinkiin. Jos ulkona ei saisi pelätä kokoajan joko sitä, että lentää pyllylleen tai jäälohkareen putoamista niskaan, viihtyisin oikein mainiosti. Kävin tänään piipahtamassa alennusmyynneissä, ja odotan jo innolla vuodenvaihdetta. Kuluva vuosi on ollut ihana, hauska, ja tapahtumarikas, ja seuraavasta vuodesta tulee varmasti vieläkin parempi.

Tarkoitukseni oli koota teille vuonna 2012 blogissani esiintyneet asut hienoksi kollaasiksi, mutta kun olin saanut kuvat hienosti numeroitua, huomasin että yli 10 asua oli jäänyt väleistä pois. Kaikenlisäksi numerotkin ovat menneet osittain päin prinkkalaa. Eipä tuo mitään, mennään näillä mitkä tässä on. Kuvat ovat siis lähes aikajärjestyksessä, lukuunottamatta kahta viimeistä kuvaa, jotka ovat viime keväältä. Kaikkiin blogin asukuvapostauksiin pääsee sivupalkin outfits-linkistä.


vuoden suosikkivaate: COS harmaa villahame (1, 23, 36)

Tämä yksinkertainen villahamonen on ollut mitä mainion vuoden takainen alennusmyyntilöytö. Siitä on tullut oikea turva/luottovaate, joka päälläni tunnen oloni aina mukavaksi ja tyylikkääksi. Hame on muuten edelleen mallistossa.

vuoden suosikkikengät: Samuji ballerinat (19, 20, 24-26, 28-30, 33)

Ostin keväällä Samujin SS11-malliston ballerinat huuto.netistä , ja käytin ne lähes puhki kesän aikana. Tosin niiden on pakko kestää vielä toinenkin kesä, sillä mukavampia ballerinoja en ole vielä jalkaani sovittanut.

vuoden suosikkilaukku: Lumi Supermarket bag (1-4, 14, 26, 28, 40)

Löysin Lumin konjakinruskean klassikkomallin yllättäen ja edullisesti ruotsinlaivalta, ja käyttökertojen hinnaksi on varmasti tullut jo alle euro. Nätti ja toimiva, kaikenkattava pakkaus.

vuoden suosikkimerkki: Samuji (1, 11, 16-20, 24-26, 28-30, 33, 42, 46)

Tätä ei kai tarvitse edes kummemmin selittää? Mallistosta toiseen Samuji onnistuu tekemään jotenkin täydellisesti minun näköisiäni vaatteita. Vuoden aikana selkeästi suurin osa vaatehankinnoistani on ollut Samujilta.

vuoden suosikki”kauppa”: Vaatelainaamo (7, 9, 13, 17, 19, 24, 27, 29, 37, 46)

Olen ollut reilun vuoden todella tyytyväinen ja iloinen vaatelainaamon asiakas. Jokaviikkoinen mahdollisuus lainata kaksi vaatetta itselleni on vähentänyt shoppailutarvettani huomattavasti. Vaatelainaamon kautta olen tutustunut myös moniin uusiin suomalaisiin merkkeihin.

Vuoden suosikkiasua en osannut valita, pidän niin monesta paljon. Onko mikään asu teidän mielestänne ylitse muiden?

Related Post

9 comments on vuoden 2012 asukooste ja suosikit

 1. Ei noista edes osaa valita parasta, kaikissa on kivoja elementtejä erinomaisesti yhdisteltynä. Oot ehdottomasti ollut mun tämän vuoden suurin tyyli-inspiraatio, kiitos siis kun jaksat blogata! 🙂

 2. Jose, voi vitsi, kiitos! Bloggaaminen on ihanaa kun saa tällaisia kommentteja 🙂

  Heini, kiitoskiitos!

  Mustat ballerinat, ihanasti kiteytetty 🙂 Kiitos!

  iduska, kiitos! ehkä mä olenkin vähän 2000-luvun runotyttö, vaikkakaan runoilijan vikaa ei mussa muuten ole ollenkaan 😉 Mutta ehkä ulkoisesti?

  Anu, voi kiitos! 🙂

  anonyymi, se onkin yksi mun rakkaimmista mekoista! <3

 3. Ehottomasti 1 ja 30. 🙂 yleisestikkin kaikki asut kivoja, sun näkösiä. Niin ja nro 43 kuvana paras, niin fiilis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *