vuoden 2012 diy-projektit

Kollaasien aika ei ole ohi, tässä vielä kootut diy-projektit vuodelta 2012! Vuosi alkoi yksinkertaisesti tyynynpäällisillä ja päättyy huovuttamiseen jaitse neulottuun villapaitaan. Ensi vuonna olen kai naisten joulumessuilla myymässä niitä hassuja huopahattuja.1-2. tyynyt, 3. nahkapussukka, 4. nahkapaikat neuletakissa, 5. keittiön tuunaus, 6. kukkakaulakoru jugurttipurkeista, 7. neonväriset kengänkärjet, 8. pastellinen salmiakkiclutch, 9. punottu toppi, 10. peplum-toppi, 11. piknikliina, 12. kesämekko, 13. hapsutoppi, 14. itse painettu ankkurimekko, 15. beige minuuttimekko kera hihojen, 16. statement-koru vanhasta t-paidasta, 17. nahkainen hapsukoru, 18. punainen nahkalaukku, 19. paljettiballerinat, 20. lapaset, pipo ja huivi villapaidasta, 21. itse neulottu villaneule, 22. rusetit mekossa, 23. sydänlapaset, 24. sininen nahkalaukku

Tässä vaiheessa lienee myös asiallista mainita, että ihan kaikki ideat näihin tuotoksiin eivät suinkaan ole minun, vaan olen saanut sekä inspiraatiota että ihan valmiita ohjeita eri lähteistä. Linkkien takaa löytyy jokaisesta tekeleestä tarkempi postaus ja mahdolliset tutoriaalit.

Löytyikö suosikkeja? Vai kiinnostavatko tee se itse-postaukset lainkaan?

Related Post

7 comments on vuoden 2012 diy-projektit

 1. Hyvää uutta vuotta 2013! Tottahan toki diy-jutut kiinnostavat, lisää niitä vaan! 🙂 Vaikea valita lempparia, mutta sekä punainen, että sininen laukku ovat aivan upeita. Tykkään kovasti myös keltaisesta, punotusta statement- kaulakorusta. 🙂

  -Monsku

 2. Mun mielestä Diy- postaukset yleensäkin on ehkä parasta. sulla on ollu tosi kivoi kaikkii ideoi ja oot toteuttanu kans kivasti(: niist on hauska lukee. oot ollu kans vaik kui ahkera! ihana kattoo mitä omaperäistä muut on saanu aikaseks(:

 3. Sonja, kiva kuulla! Diy-jutut tulevat varmasti jatkumaan, hullu käsityöläisnainen kuittaa 😉

  Inka, kiitos! 🙂 Ihana, että näistä näpertelyistä riittää inspiraatiota.

  Lady of the Mess, olen iloinen ko voin sanoa olevani samaa mieltä! Kun on oikeasti saanut tehtyä jotain josta pitää paljon 🙂 Kiitos!

  Monsku, kiitos sulle, sun kommentit on aina ihania! Laukut ovat varmaan munki suosikit, mutta moni näistä jutuista on tullut tosi aktiiviseen käyttöön 🙂 Ihanaa uuttavuotta! <3

  sssuvi, kiitos! mahtavaa että diy-postauksista tykätään! Koska en voi ainakaan luvata että ne loppuisivat 😉 On itsekin ihan kiva katsoa menneeseen vuoteen ja nähdä mitä kaikkea on saanut aikaiseksi 🙂

 4. Hei! Oisko sulla täällä blogin puolella ohjetta tuohon ihanaan punottuun toppiin? 🙂 Rakastan tällaisia inspiroivia blogeja, ja sinun kuuluu ehdottomasti parhaimmistoon! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *