pieni ja söpö

Diy-nahkapussukka in action. (tutoriaali täällä) Lisäsin ketjun, ja tästä tuli tällainen pikkuinen olkalaukku. Aika kätevä, vaikka itse sanonkin. Vähemmällä tavaramäärällä sen voi pitää noin taitettuna,  mutta tarvittaessa tuonne mahtuu paljonkin tavaraa, kun koko tila otetaan käyttöön. Nahkavahvike ketjussa tekee laukusta mukavamman kantaa, etenkin sitten kun on vähemmän vaatekerroksia ihon ja laukun välissä.
Nyt kaikki tekemään oma pikkupussukka! Siitä tulee superiloiseksi, kun saa tehtyä jotain oikeasti hyödyllistä itselleen.

Related Post

6 comments on pieni ja söpö

 1. kiitoskiitos näistä ohjeista ja kuvista! mulla on iso musta tekonahkainen t-paita, kirpparilta ostettu just jotain tämmöstä varten!! jes

 2. Nyt alan kyllä tosissani metsästää leikkelyyn sopivaa nahkavaatetta kirppareilta. Minäkin tahdon päästä ompelemaan ihania nahkalaukkuja ja -pussukoita!

 3. Siun blogi on noussut huomaamatta suosikkeihini 🙂 Olet söpö, kaunis ja vartalosikin mitä parhain kantamaan lähes mitä tahansa vaatteita! Tyylisi on myös kivasti saman aikaisesti suloinen ja ennakkoluuloton. Keep it going, sweetie!

 4. Kiitoskiitos ihanista kommenteista!

  Anonyymi, nyt vain hommiin, kuulostaa hyvältä!

  Lotta, Uffilta olen löytänyt parhaat nahkatakit yms tuunailuihin. Tasarahapäivillä nahkatakkeja saa lähes ilmaiseksi!

  Veera, uffilla! Kiitos 🙂

  Kaisa, kiitos! Ihana blogi sinulla, olen onnellinen että kommentoit ja löysin sen! Nuo talotyynyt 🙂

  heinis, voi että, kiitos ihanasta kommentistasi! Se todella piristi tätä ankeaa sunnuntai-iltaa.. Tästä sai taas uutta inspiraatiota bloggaamiseen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *