hattutyttö


Pidän hatuista. En tiedä oikein mistä se on lähtenyt, ehkä siitä, kun hankimme aikoinaan ystävän polttareihin vintage-tyylisiä hattuja, ja osa niistä jäi minulle polttareiden jälkeen. Sen jälkeen hattuja on vähitellen kerääntynyt eteiseen. Ei niitä nytkään montaa ole, ehkä viisi. Suurin osa niistä on löytynyt ketjuliikkeistä, ehkä joku kirppariltakin, vaikka niiden suhteen olen vähän nirso. Hattuja on hankalampi pestä, enkä halua kenenkään toisen hilseitä päähäni.

Tämä hattuyksilö löytyi eurolla (!!) h&m:ltä. Pienellä rahalla paljon iloa. Viininpunainen on ehkä syksyn väri, mutta ulkona ei ole vielä niin keväistä (päinvastoin) että se näyttäisi tunkkaiselta. Kun lumi sulaa ja aurinko alkaa paistaa, vaaleat ja kirkkaat sävyt vievät voiton.


hattu ja nahkakäsineet h&m, kengät Your Face, mekko secondhand, paita Samuji, laukku DIY, takki Zara

Related Post

9 comments on hattutyttö

 1. V, kiitos! Tuo hame on oikeestaan mekko eikä enää uusi, loppukesästä ostettu kirpparilta 🙂 Uus hame on vähän enemmän harmaa ja pidemmän mallinen.

  anonyymi, mulla on Nikonin D90-runko ja objektiivi on nikkor 35mm f1.8. Tähän komboon olen ollut aika tyytyväinen 🙂

 2. Kivoja vaatteita ja hauskannäkönen hattu 🙂 Tykkään muutenkin blogista ja nämä vaatekuvat ovat todella mukavia! 🙂

 3. Vinkkinä anonyymeille, jonku nimimerkinkin saa keksiä 😉

  anonyymi, kiitos paljon! Ihana kuulla että tykkäät 🙂

  T, voi kiitos 🙂

  anonyymi, sun kannalta valitettavasti mulla on päässä ihan oma luomusävy 🙂 Mutta näytä kuvaa kampaajalle, etteköhän löydä jotain sopivaa jos saman värin haluat 😉

 4. En edes huomaa hiuksia tuolta alta saati niiden sävyä 🙂 Hauskaa, kun sulla on niin omistautuneita lukijoita, että huomaavat pienetkin varjoista johtuvat sävymuutokset kun mun lukijat ei varmaan hoksais vaikka leikkaisin keesin 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *