paluu farkkuun


Edellinen kerta kun pukeuduin farkunsiniseen päästä varpaisiin, oli yläasteella. Kaikenlaiset farkkuvaatteet olivat iso osa senaikaista pukeutumistyyliäni. Alaspäin levenevät farkut ja farkkutakki oli ihan yleinen uniformu siihen aikaan, myös farkkuhame yhdistettynä huppariin oli cool. Lukioaikana kaikki farkunsiniset asiat hävisivät vähitellen kaapistani, ja pysyivät poissa pitkään. Ilmeisesti edellisestä  denim on denim-vaiheesta on jo tarpeeksi pitkä aikaa, kun sinisen farkkupaidan ja samansävyisten farkkujen yhdistäminen ei tunnu ollenkaan pahalta. Päinvastoin, tuntuu raikkaalta. Aika näköjään kultaa jopa yläastemuistot…

Related Post

one comment on paluu farkkuun

  1. Jee! Oon viime päivinä kasvanut melkein kiinni acnen farkkupaitamekkoon. Töissä se on kylläkin saanut olla yhdessä mustien farkkujen kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *