vuoden parhaat löydöt


Jos löytää unelmiensa laukun lempimerkiltään murto-osalla sen alkuperäisestä hinnasta, ei tilaisuuteen voi olla tarttumatta. Rakkauteni Samujin tori-laukkuun ei ole jäänyt varmaan teiltäkään huomaamatta, olenhan tehnyt siitä inspiroituneena oman faniversionkin. Tämä minun uusi kaunokainen on mallikappale ja muistuttaa paljon Torin summer-mallia, mutta väri on hiukan konjakinruskeaa tummempi / punaisempi ja tässä on myös vetoketju, mikä on tietenkin ihan loistava ominaisuus.

Laukku löytyi tietenkin Samujin mallikappalemyynnistä, josta ostin myös Libertyn kankaita pilkkahintaan. Näistä syntyvät tietenkin laukun kaveriksi kauneimmat kesämekot, muuta en sitten tulevaksi kesäksi tarvikaan.


ps. muistakaa arvonta! Vielä vuorokausi aikaa osallistua.

// translation: I found my dream bag, Samuji’s Tori and some lovely Liberty fabrics from Samuji sample sale. Couldn’t be happier!

Related Post

3 comments on vuoden parhaat löydöt

  1. Oi että, harmittaa kun olin paikalla vasta paria minuuttia yli kahdentoista… Olisi kyllä kelvannut minullekin tuo Tori! Sinä onnekas! No, onneksi sentään jotain löytöjä tein minäkin – pitkään etsimäni bleiserin ja ihanan silkki-pellavaneuleen. Aika kiva tapahtuma siis!

  2. Hei! Ihania kankaita!

    Olisipa kiva saada blogiin jonkin yksinkertaisen kesämekon ohje. Esim. Marimekon Surrur-kirjassa on kaavat, mutta aloittelijalle ohjeet ovat ehkä liian suurpiirteiset… Sinulla on ollut täällä esillä niin ihania itse tekemiäsi mekkoja, että tekisi mieli kokeilla itsekin sellaisen tekemistä.

  3. Sini, siellä oli kyllä jo tasalta aikamoinen ryysis – tartuin heti Tori-laukkuun, vaikka en ollut varma lähtisinkö sen kanssa pois – onneksi lähdin 🙂 Muut mekot ja vaatteet jätin suosiolla muille, olin superiloinen noista kankaista!

    Ella, Libertyn kankaat ovat kauneimmat! Pistän korvan taakse tuon mekko-ohjeen, mulla on kyllä ollut yksi idea jonka olen ajatellut jakaa tänne blogiinkin. Surrur-kirjan minuuttimekko on mielestäni kyllä jo todella yksinkertainen, mutta ehkä ohjeet voisivat tosiaan olla selkeämmät 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *