hello sailor

Ihminen on altis vaikutteille. Minä en ole suinkaan ainoa, joka on tänä keväänä hankkinut tuollaiset remmisandaalit tai pilottityylisen kevättakin. Joku sanoisi että muodin uhri, mutta minä sanon että on ihanaa kun muoti tuo puolivuosittain pukeutumiseeni inspiraatiota ja saa näkemään vanhatkin asiat uudessa valossa. Haluan olla avoin näille vaikutteille, tutkailla maailmaa omasta näkökulmastani ja ottaa vastaan kaiken sen mikä tuntuu oikealta ja hyvältä. Olisi se vaikka pilottitakki tai remmisandaalit.

ps. kuvia ei ole suinkaan otettu tänään, vaan sinä hirveän tuulisena päivänä, kun tuntui että pystyssä pysyminenkin on vaikeaa.

ps2. aina kun puhutaan seiloreista, tulee mieleni tämä outo kummelivideo. Ja tuo hoilaus jää soimaan päähän.sandaalit Cos
pilottitakki Lindex
housut mango
aurinkolasit Ray-Ban
raitapaita Samuji
laukku kirpputori

Related Post

3 comments on hello sailor

  1. Hih, myös minä olen blogissani merellisissä tunnelmissa ja postasin lähes samaan aikaan kuin sinä. Hassua. 🙂

    Kiva asu, just tollasia housuja olen etsinyt koko kevään. Tosi kivat!

  2. Nina, great minds think alike – tää on sun kans tullut todettua aiemminkin 🙂

    Nuo housut ostin viime kesänä, tosi kivat, mutta hajosivat muutamien käyttökertojen jälkeen. Oon paikkaillu reikiä sieltä sun täältä, joten en suosittelisi mangon laatua näiden housujen perusteella 😉

  3. Totta, ollaan aika usein samalla aaltopituudella. 🙂

    Mutta voi ei, kurjaa kuulla että housut on huonolaatuiset. Mä olen niin pulassa kun en löydä itselleni kevyitä mutta siistejä kesähousuja. Onneksi on enää viikko töitä, sit voi kulkea yökkärinnäköisissä Marneissa koko kesän!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *