sivutuoteNiin pitkään kun olen korkeavyötäröisiä hamosia käyttänyt, olen kaivannut niiden seuraksi lyhyttä paitaa tahi toppia, jonka helma loppuisi suunnilleen siihen mistä hame alkaa. Kukkaisan kesämekon tehtyäni kaunista liberty-kuosia jäi vielä sen verran jäljelle, että siitä riitti ainekset tällaiseen lyhyehköön perustoppiin. Kaikki materiaalit siis käyttöön, viimeistä kangaspalaa myöten. Kaavahan on sama kuin mekon yläosan kaava, joten extratoppi syntyi kuin itsestään, mekon sivutuotteena. Ja tietenkin tämä malli oli vahingossa juuri sellainen, mitä olen hameiden seuraksi kaivannut – saatanpa tehdä muutaman lisää eri kuoseilla.

Kuvat on muuten otettu Töölönlahden rannalta, Linnunlaulusta, jossa sijaitsee mm. ihana kesäkahvila. Sinne kannattaa pyöräillä lämpimänä kesäpäivänä ja syödä jätskitötteröt kahvikupin kera.

Sinisen huvilan kahvila
Linnunlauluntie 11

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *