tässä ja nyt


Viikon päästä alkaa pitkään suunniteltu kesälomareissu. Huomasin pari päivää juhannusviikonlopun jälkeen, että elin jo ajatuksissani sitä hetkeä, kun lentokone nousee ilmaan, Helsinki jää taakse ja uudet kiinnostavat paikat odottavat edessä. Mutta tässä olisi vielä viikko elettävänä, ja tämä voi olla paras viikko ikinä, mistä sitä ikinä tietää. Hyvää kannattaa kyllä odottaa, mutta jos keskittyy liikaa itse odottamiseen, saattaa se hyvä mennä vahingossa ohitse.

Siispä keskityn täysillä siihen, mitä täällä tapahtuu nyt ja valmistaudun matkaan kaiken sen ohessa. Pyöräilen lämpimän kesäpäivän päätteeksi merenrantaan ja nautin täysin siemauksin lempiväristäni sinisestä. Leivoin suklaamuffinsseja piknikille ja ompelen vielä ainakin yhden kesämekon. Ja suunnittelen vielä ensiviikollekin jotain ihanaa, muutakin kuin matkalaukkujen pakkausta ja stressaamista siitä, oliko se majoitusvaihto sittenkään niin hyvä.


pitsitoppi, hame ja hattu – secondhand

Related Post

2 comments on tässä ja nyt

  1. Kauniita, herkkiä kuvia!
    Hetkessä eläminen ja siitä nauttiminen on tärkeää, mutta joskus niin kovin vaikeaa. Sitä täytyy vissiin treenata aika lailla koko elämä 🙂

    Ihanaa reissua sitten kun sen aika koittaa!

  2. Hanna, kiitos!

    Olet oikeassa, hetkessä eläminen ei ole sellainen taito jonka kerran oppii ja sitten hallitsee sen koko loppuelämän. Itseään täytyy asiasta muistutella tuon tuosta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *