ei tullut mekko, tuli hame

Löysin kevättalvella kirpputorilta pitsimekon, josta piti tulla kesän lempimekko. Ei tullut. Mekon pitsihelma oli ihana, mutta muuten malliltaan se oli hyvin hankala ja epäimarteleva. Niimpä siitä tulikin hame: leikkasin yläosan pois, tein vyötärökaitaleen ja lisäsin vetoketjun. Suhteellisen pienellä vaivalla iso ilo. Itsessään aika kesäinen mekko saa käyttöaikaa lisää, kun sen yhdistää paksuun collegeen.

Kaksi vuotta olen kuvannut asukuvia tuossa sisäpihalla, nämä varmaan viimeiset tästä miljööstä. Viisi yötä muuttoon, jännittävää.


Related Post

5 comments on ei tullut mekko, tuli hame

  1. Soma! Suurin vaiva melkein kaikissa kirppislöydöissä on se aloittaminen. En halua edes tietää kuinka vähällä työllä saisin omat kangas- ja vaatekasani katoamaan. 😀

  2. Veera, olet hyvin oikeassa.. Jouduin nyt muuton yhteydessä laittamaan isot kasat keskeneräisiä / aloittamattomia diy-projekteja pois, kun totuus oli se että puoliakaan niistä en saisi koskaan valmiiksi. Tsemppiä projekteihisi! 🙂

    Anna, kiitos! 🙂

  3. anonyymi, suurimman osan kuvista ottaa tuo ukko jonka kanssa asustelen, pikkusisko ottaa myös kuvia ja joskus harvoin kaverit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *