elokuiset pihajuhlatViimeistä lomaviikonloppua kannattaa juhlistaa näyttävästi. Pannukakkukakku ja herkullinen luumupiirakka syntyvät nopeasti, mutta näyttävät ja maistuvat ihanilta. Oman pienen kirsikkapuun kirsikat kelpaavat tarjoiltavaksi ihan sellaisenaan.Saman tien voi myös kattaa pöydän ulos, koristaa sen kukilla ja kynttilöillä ja ripustaa jouluvalot pöydän yläpuolelle. Tarjota etikkasipsit sanomalehtikääreistä ja tarjota makkaroiden seurana simppeliä salaattia.Pimeät ja lämpimät kesäillat, teitä muistelen talvella.

Related Post

10 comments on elokuiset pihajuhlat

 1. Ooh! Luulenpa, että siellä on löydetty pimenevästä, elokuisesta illasta nauttimisen ydinajatus 🙂 Näyttää ihanalta!

 2. Ahh miten ihanan nakosta! Taallakin parasta on illat, kun on viela lamminta vaikka on pimeaa. (Tai oikeastaan ei enaa ole liian kuuma.) Ihanat noi kattaukset!

 3. Tunnelma välittyy kyllä kuvistasi täydellisesti. Ihana, tuttu ympäristö ja kaunis kattaus. Taitava olet! Vakkarikävijä blogissasi, vaikka aiemmin en ole tainnut kommentoida. Mukavaa elokuuta! t. Entinen naapurisi

 4. Hei kiitos ihanista kommenteistanne! Sain ilmeisestikin illan tunnelmaa vähän välitettyä teillekin 🙂

  anni, mäkin uskon että se elokuun illoista nauttimisen ydinajatus piilee juuri tässä 🙂

  Amanda, tulen todennäköisesti selailemaan näitä kuvia sitten Marraskuun tienoilla, kun on kylmää ja harmaata..

  hakari, teillähän on siellä ihan täydelliset OIKEASTI lämpimät kesäillat, nauttikaa <3

  Rillirousku, totta tuo, viltit mukaan ja pärjää vielä pitkälle syksyyn!

  Lotta, kiva kun jätit kommentin! Olen myös lukenut blogiasi ja ihaillut kauniita töitäsi. Mukava törmäillä vanhoihin naapureihin blogimaailmassa. Ihanaa elokuuta sinnekin!

 5. Ihanaa! Lähivuosina jotain tällaista…toistaiseksi muovi käytössä ja muutoinkin kattaukset jäävät puolitiehen. Upeaa t markkis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *