la petite fille sage


Aamu Kalevankadulla. Pikkusiskollani on mekko ja hattu, joista saatan olla himpun verran kateellinen. Huonoja puolia siinä, että meillä on aika samanlainen maku vaatteiden suhteen. Hyviä puolia on kuitenkin ehkä enemmän, yleensä kaikkea voi vähän lainailla puolin ja toisin.

Ja te kaikki, jotka olette miettineet, milloin täällä Suomessa oikein voi yhdistää paljaat sääret nilkkureihin, kuulkaapas: NYT on se aika. Mekkokausi ei ole vielä ohi, ja kesän aikana hiukan ruskettuneita sääriä ei haluaisi vielä verhota sukkahousuihin. Siis mekko päälle ja nilkkurit jalkaan!


Related Post

3 comments on la petite fille sage

  1. kiitos inspiraatiosta wikke! en olis varmaan itse keksinytkään yhdistää paljaita sääriä ja nilkkureita, mutta hyvältä se tuntui ja näyttikin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *