tuliaisia

En koskaan shoppaile kovin paljon ulkomaanmatkoilla (ellei Tukholman ostosreissuja lasketa). Jotain tuliaisia saattaa silti kertyä matkalaukun painoksi. Tietenkin on pakko käydä niissä kivoissa liikkeissä, joita ei Suomesta löydy ja niissä missä hintataso on merkittävästi kotimaan kauppoja alhaisempi.

&Other Storiesin liike Pariisissa oli ihana, mutta päädyin ostamaan sieltä vain yhdet kengät, jotka eivät ole hirveän käytännölliset mutta ehkä juuri siksi niin vastustamattomat. Minulle uusi tuttavuus Massimo Dutti tarjosi paljon laadukkaan oloisia vaatteita edullisin hinnoin (Espanjassa / Portugalissa), löysin valkoisen t-paidan ja järkevät housut. Sininen väri ei menetä suosiotaan.

kengät &Other Stories
t-paita ja housut Massimo Dutti

2 comments on tuliaisia

  1. Aika mahdottoman hienot ostokset.
    Itse taas shoppailen ulkomailta paljon tai ainakin tarkoitus on aina se. Paikallinen pukeutuminen kun on aina erilaista mitä Suomessa niin on kiva tuoda siiä palanen tänne.

  2. Nelli, kiitos! 🙂 inspiroiva ajatus tuo, että tuo palasen paikallista pukeutumiskulttuuria omaan kotimaahansa! 🙂 Mulla ei tavallaan ole mitään periaatetta ettenkö voisi ostaa ulkomailta vaatteita, mutta jotenkin keskityn reissuilla aina kaikkeen muuhun enemmän ja shoppailulle jää vähemmän aikaa & energiaa.

Comments are closed.