aamiaisletut

Harmaa aamu kirkastuu huomattavasti, kun valmistaa itselleen kunnon aamiaisen. Esimerkiksi vaikka kasan lättyjä kera mansikoiden. Koska uudessa kodissamme on niin toimiva keittiö, olen muuton jälkeen innostunut kokkailemaan ja testailemaan uusia reseptejä. Nämä letut ovat maidottomia, gluteenittomia ja sokerittomia ja tuo kermavaahtokin on kookoskermavaahtoa. Ohje löytyi tietenkin ihanasta Kiitos Hyvää-blogista. Kuulostaa aika terveelliseltä, mutta siitä huolimatta nämä lätyt veivät kielen mennessään. Aamiaista kanssani nauttinut seuralaiseni ei erottanut näitä muuten niistä ns. normilätyistä, ihmetteli vain, miten maistuivat tavallistakin paremmalta.

Suosittelen kokeilemaan ja tallentamaan reseptin omaan vihkoseen täältä!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *