Diy: ruokapöytä

Olen pitkään haaveillut isosta ruokapöydästä. Sellaisesta, jonka ympärille mahtuu monta ystävää syömään ja jolle olisi voinut levittää sen vanhanmallisen hesarinkin niin että teemukillekin jää vielä laskutilaa. Vanhaan asuntoon ei kovin isoa pöytää mahtunut, mutta kun aloimme katsella uusia asuntoja, nostin yhdeksi kriteeriksi sen, että saisin isomman ruokapöydän. Ja sellaisen sain.

Neliömäärät eivät oikeastaan lisääntyneet muuttaessamme, joten silti mitään kaikkein massiivisinta pöytävaihtoehtoa ei tänne voinut edelleenkäään ajatella. Hayn Loop stand olisi esimerkiksi ollut kiva, mutta ehkä kuitenkin liian iso ja hintavakin. Ikea livet hemma antoi inspiraation tähän diy-pöytään, ja saimme juuri omien toiveidemme mukaisen lopputuloksen. Edullinenkin vielä, pukkijalat ovat ikeasta 8e/kpl ja puutavara maksoi muistaakseni 17 euroa. Kalleinta pöydässä taisi olla lakka jolla puu käsiteltiin, mutta ei sekään kustantanut kolmeakymppiä enempää.Nyt olisi toiveena löytää pöydän ympärille lisää kivoja tuoleja – kiva idea olisi esimerkiksi keräillä pikkuhiljaa omia lempparituoleja pöydän kaveriksi.

Related Post

4 comments on Diy: ruokapöytä

  1. Uuh, siis niin magee! Mä niiiin joskus matkin teitä ja teen samanmoisen! Sopii budjettiin 😀

  2. anonyyim, matki vain! 🙂 Ei tämä minunkaan idea alunperin ollut 🙂

    Anna, kunnia toteutuksesta menee kyllä sitten suurimmaksi osaksi miehelle 😉 Voin siis itsekin sanoa että hieno tuli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *