hei syyskuulle


Sisko ja Marimekon Olena-mekko. Hyvin söpöjä molemmat. Marimekolla on tänä syksynä mallistossaan paljon kauniita vaatteita, paljon sellaisia jota omaan kaappiinikin mielelläni ottaisin. Esimerkiksi tämä Looda-takki on aivan ihastuttava, malliltaan ja väriltään sellainen että sopisi mainiosti sekä syksyyn että kevääseen.

Syyskuu on kohta ohi. Varmaan arvaatte, ettei näitä kuvia otettu tänään tai eilen, vaan viikko sitten sunnuntaina, joka totisesti taisi olla viimeinen kesäiseksi luokiteltava päivä. Lokakuulle voisi suunnitella ainakin paljon kivoja kynttilätunnelmointi-iltoja, ruskaretken, jonkun kivan neuleprojektin ja monta teekuppilista sohvalla istuskellen, vilttiin kääriytyneenä.


siskon vaatteet: mekko marimekko, pörröneule h&m, kengät kirpputorilta

Related Post

6 comments on hei syyskuulle

  1. Löysin juuri sun blogisi ja ihastuin täysiä. Olet niin täydellisen näköinen, pakko myöntää, että en ole yhtä kaunista naista varmaan koskaan nähnyt (siskosi tietysti myös). Ihastellen sun upeita vaatevalintoja jatkan ällistyneenä blogisi selailua. Olet ihana ja päivän piristys 🙂

  2. Markkis, vaaleanpunaista neulettako tarkoitat? Se on ostettu jo vuosi sitten. Mekko pari viikkoa sitten..

    ansku, niin on <3

    Jade, tässähän kyllä ihan punastuu 🙂 kiitos ihanasta kommentistasi ja ihana että olet löytänyt tänne pieneen blogiini <3 kiitos sulle, olet ihana myös!

    Ansku, niin kyllä on <3

  3. joo neuletta tarkoitin, ai niillä saa jotain vaatetta vuodenkin ajan..tai ehkä malli muuttunut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *