iltatee puistossaKylläpä meitä hemmotellaan. Piknik-kelit alkoivat toukokuussa, ja jatkuvat yhä vaan. Kohta alkaa ruskaretkiaika, mutta nautitaan sitä ennen vielä tästä ihanasta intiaanikesästä. Tänä viikonloppuna lähipuistossamme on koettu sekä illallinen kynttilänvalossa sekä teehetki ilta-auringossa, kera ihanan hattupään ja herkullisen tomaattipiiraan.

Tomaatticrostata on tehty Suvi Sur le vif:n ohjeella: nälän, ajanpuutteen ja tyhjän jääkaapin vuoksi teimme tosin pikaversion, johon käytettiin pakastevoitaikinaa ja valmispestoa. Päälle hiukan parmesaania ja tuoretta rosmariinia… Tuli ihan mielettömän herkullista, varmasti vielä parempaa kun taikinan tekee itse ja käyttää vain tuoreita yrttejä.


Related Post

3 comments on iltatee puistossa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *