jotain pehmeää minun ja maailman väliin

Lämmin, pehmeä palmikkovillis. Mitä muuta syksyvaatetukselta voi toivoa? Varsinkin, kun kyseessä on näin kaunis yksilö, puhdasta lampaanvillaa. Tämä yksinkertainen vaatekappale tuntuu nitovan koko syksygarderoobini yhteen. Valkoinen kun sopii lähes kaiken kanssa.

Yllättävän vaikeaa oli yhden palmikkoneuleen metsästys. Olen jo pitkään katsonut tämäntyylisiä neuleita eri paikoissa sillä silmällä ja muutamaa kokeillutkin, mutta tarjolla on ollut lähinnä puuvillaisia (jotka harvoin pysyvät muodossaan) ja akryylisia (joihin en haluaisi koskea pidemmälläkään tikulla). En ollut myöskään hereillä kun Samujin villikset tulivat myyntiin ja oma kokoni oli ehtinyt loppua ennen kuin pääsin ostoksille. Onnellisten sattumien kautta sain kuitenkin omani, joten maailman täydellisen villapaita on nyt minun. Ja toivottavasti kestää syksystä syksyyn.

Related Post

4 comments on jotain pehmeää minun ja maailman väliin

  1. Onnen tyttö! Olen itsekin etsinyt heinäkuusta asti kunnollista (ja oikean sävyistä) palmikkoneuletta ja melkein sortunut muutamaan keskinkertaiseen mutta pysynyt sittenkin kovana. Viime viikolla Pinterestissä törmäsin tähän Samujin neuleeseen josta polku johti Sara K:n blogiin. Postaus oli kuitenkin tehty heinäkuussa joten arvelin heti ettei niitä enää mistään saisi. Suomessa neulottu ja kaikkea. Täältä Keski-Suomesta on muutenkin hieman hankalaa hamuta Samujin vaatteita ja näyttääkin siltä, että minun osakseni jää vain tarttua puikkoihin ja alkaa itse neuloa. Mitäköhän siitäkin tulee. Onko näitä sittenkin vielä jossain? Sano että on pliispliispliis 🙂 t. Saana

  2. Anonyymi, kiitos! Neuleita kannattaa kysyä suoraan Samujin liikkeestä, siellä voi olla 🙂 Näitä on myös ainakin kauniin leijonankeltaisena stokkallakin myynnissä.

    Saana, olen huomannut että tiettyjen Samujin vaatteiden kanssa käy helposti niin että ne loppuvat kesken hyvinkin nopeasti – näin on käynyt ilmeisesti näiden neuleiden kanssa. Nämä tulivat kuitenkin myyntiin vasta elokuussa ja liikkeessä sanottiin että syyskuussa saattaa tulla lisää. Otapa yhteyttä Samujin liikkeeseen suoraan sähköpostilla, sieltä selviää varmasti onko neuleita enää koossasi / onko niitä tulossa lisää 🙂

    Toisaalta tuo itsetekeminen kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta myös. Toivottavasti saat oman palmikkoneuleesi! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *