Kukkakakku

Mikään arki-ilta ei ole niin arkinen, etteikö voisi leipoa kakun ja pyytää ystäviä sitä maistelemaan. Kokkailu-ja leivontainnostukseni on viime aikoina vienyt minua raakasuklaakakkujen ja ehkä vähän terveellisempien herkkujen suuntaan, ja eilen syntyi suklaa-banaani-kookoskerma-kakku Virpin ohjeella. Vaikka kohtasin vastoinkäymisiä kookoskermavaahdon ja kookoslastujen asettelussa, niin täytyy ihan itsekin sanoa, että kakusta tuli mielestäni aika kaunis. Etenkin kun koristelin sen stokkan herkusta löytyneillä syötävillä luomukukilla. Kukkakakku, kaksi aika ihanaa asiaa yhdessä – pakko olla todella herkullista myös.

Totuuden nimissä täytyy kuitenkin sanoa, että vaikka kakunmaisteluseurueessamme kaikki olivat samaa mieltä kakun kauniista ulkonäöstä, niin jotkut henkilöt eivät olleet itse makuelämyksestä yhtä innoissaan. Minä pidin tuotostani varsin mainiona ja makuhermoja kutkuttelevana, mutta ilmeisesti tällaiset maidottomat, gluteenittomat ja sokerittomat herkut vaativat myös jonkulaista totuttelua. Jäipä syötävää enemmän itselleni, aamukahvin kera varsin suurta herkkua.

Reseptin löydät täältä, ja suosittelen tallentamaan sen omaan reseptivihkoseen!

Related Post

5 comments on Kukkakakku

  1. löysin vasta blogiisi.onpa sinulla kaunis tyyli ja valloittavia kuvia 🙂 jään seurailemaan ja inspiroitumaan!

  2. Oi miten kaunis! Voi syötävät luomukukat, niitä löytyisi vielä pihalta vaikka miten, mutta saisinkohan kaakun tehtyä?

    Ihana piristys arkipäiviin tämä sinun blogisi. <3

  3. v, kiitos ihanasta kommentista! Toivoisin itsekin löytäväni noita syötäviä kukkia omasta kukkapenkistä, mutta täällä täytyy tyytyä kaupan laareihin 😉 Jos et saa tehtyä kakkua, niin miten olisi vain jätskiä kermavaahdolla ja koristelisi komeuden kukilla? Sama fiilis ainakin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *