pastellisyksy


Olikohan eilen viimeinen päivä tälle vuodelle, kun kävelin ulkona ballerinoissa ja hameessa? Ilman villakerroksia, ilman päällystakkia. Tänään tuntui jo niin kylmältä, että taitaa kulua seitsemän kuukautta, ennen kuin saman asukokonaisuuden voi tuollaisenaan kuvitella pukevansa päälle. On ehkä tullut aika pakata loputkin kesävaatteet laatikoihin, ja kaivaa ne villakerrokset esiin.

Muuten, jos joku olisi sanonut minulle muutama vuosi sitten, että sitten kaksvitosena pukeudut kokovaaleanpunaiseen tuosta vaan, niin en olisi ehkä uskonut. Mutta jos pitää vaaleanpunaisesta, niin mikäs siinä. Eivät olisi kanssashoppaajanikaan uskoneet viime keväänä Uffin euron päivillä, että tuosta maksihameesta tulee tulevan kesän lempimekkoni. Mutta niin vain kävi.

ps. Tämä on vähän tällainen mainostuksen tapainen, mutta kun Gloria blog awardseissa on tänä vuonna oma kategoriansa tyyliblogeille, niin se tarkoittaa sitä, että myös tätä pientä Luukku-blogia voi äänestää täällä suosikikseen, jos siltä tuntuu.

7 comments on pastellisyksy

  1. Hei, luin blogiasi ja mietin, mikä on vaatetus&lifestyle -budjettisi kuukaudessa? Ja millä rahoitat ostoksesi? Sopiiko kysyä 🙂 ?

  2. Mulla tulee mieleen eräs kesä melkein 10 vuotta sitten, kun asuit ekaa kertaa omillasi ja pesit koneellisen valkoisia pyykkejä plus punaiset farkut. Suhtauduit asiaan silloin hyvin positiivisesti, varaus vaaleanpunaista kohtaan kehittyi ilmeisesti vasta myöhemmin.

  3. anonyymi 1, kiitos! 🙂

    anonyymi 2, sopii kysyä, mutta mitkä kaikki lasketaan lifestyleen? Vaatteisiin, asusteisiin, kenkiin yms. menee n. 100-300e kuussa, joskus enemmän ja joskus vähemmän. (pidän kirjaa ostoksista, tänä vuonna vähimmillään mennyt kuukaudessa 28e ja enimmillään 338e). Rahoitan ostokseni pääosin työnteosta ansaitulla rahalla.

    Gitta, kiitos haasteesta! En ole oikein haasteihminen mutta kysymykset kuulostivat mielenkiintoisilta, katsotaan jos saisin sen tehtyä 🙂

    Nna, hahahahaa, olin jo unohtanut tuon hilpeän tapahtuman! En kyllä ole varmaan koskaan inhonnut vaaleanpunaista, mutta mulla oli aika pitkään sellainen mustavalkoinen ja yksinkertaisten värien kausi, ehkä siihen pohjautuu tuo “en olisi uskonut”.

  4. Samaa olen miettinyt, että kenellä on varaa ostaa 300 euron mekkoja tuosta vaan harvakseltaan. Siis itse koen olevani ihan hyvätuloinen, mutta ei puhettakaan. Ja ei, ei mene rahaa viinaan tai tupakkaan. Toinen mitä mietin, että missä ihmeessä säilytätte (vaateblogistit) nuo kaikki tuhannet vaatteenne!?

  5. anonyymi, tuo lienee yksi monista ikuisuuskysymyksistä – eikä mulla ole antaa siihen vastausta, ihmisillä on erilaiset rahatilanteet ja kulutustottumukset. Mun rahatilanteeni sallii vaatteisiin tuon budjetin minkä aiemmin mainitsin, keskimäärin 180e/kk.

    Ostan vaatteita paljon kirpputoreilta, teen niitä myös itse ja olen myös ollut aiemmin aktiivinen vaatelainaamo-palvelun käyttäjä, tosin en ole ollut jäsen nyt vähään aikaan. Vaatteita minulla ei ole määrällisesti kovin paljon, koska kierrätän aktiivisesti vaatteita ja laitan käyttämättömiä myyntiin. (ei ole siis mitään säilytysongelmaa)

    Myönnän, suhtaudun intohimoisesti muotiin, pukeutumiseen ja vaatteisiin, mutta haluan suhtautua osteluun ja kulutukseen myös vähän kriittisesti. Harkitsen jokaista ostosta, ja nykyään ostan hyvin harvoin ns. huti/heräteostoksia.

Comments are closed.