uudessa kodissa


Syyskuu alkoi ihanasti uudessa kodissa. Täällä on kaikki kesken, pahvilaatikot purkamatta ja tavarat hukassa – silti olen hurjan onnellinen tästä asunnosta. Täällä on sellaista valoisuutta ja seesteisyyttä, mitä olen pitkään kodiltani toivonutkin. Pitkästä aikaa muutin myös asuntoon jossa kaikki valmiiksi kohdallaan, yhtään seinää ei tarvitse maalata, eikä viettää päiväkausia kaappeja asennellen ja nurkkia puhtaaksi hinkaten. Sisustusinnostus tulee todennäköisesti välittymään tänne blogiinkin, toivottavasti ei haittaa.

Related Post

6 comments on uudessa kodissa

  1. Piia, kiitos! Kotikuvia tulee riittämään, huomaan nyt että valo on paras sisustuselementti = kaikki näyttää täällä hyvältä 😉

    Nina, kiitos muru <3 tule pian kylään!

    Anonyymi, Punavuoresta Ullanlinnaan, 800m keskustasta merelle päin 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *