grey


Viitta on hyvä valinta niille päiville, kun on vähän sateista ja sumuista, muttei kovin kylmä. Eli juuri sellainen sää, kun eilen oli. Päivä oli harmaa, ja niin asukin. Onneksi Temppeliaukion kirkon päällä oli vielä ainakin yksi puu, joka ei ollut pudottanut kaikkia lehtiään, ja värikkäät talot toimivat kivana taustana harmaalle asulleni.

Lyhentynyt päivä tekee bloggaajan elämästä välillä hankalaa. Kun töiden ja koulun jälkeen ehtii kuvaamaan, ei valoa enää riitä oikein tarkkoihin kuviin. Mutta onneksi rakeisista ja vähän pimeistäkin kuvista voi välittyä oikeanlainen tunnelma ja värit. Kiitos näistä kuvista kuuluu ihanalle Ninalle, joka tarjosi kuvausavun lisäksi teetä ja herkkuja harmaan sadepäivän piristykseksi.viitta Zara, kengät Ten points, laukku Lumi Accessories,  paita ja hattu h&m, hame kirpputorilta

Kuvat: Nina / Tunnetila

Related Post

2 comments on grey

  1. Ei vitsit… Sun ja mun kuvien välissä oli ehkä 15min ja ne on ihan eri maailmasta. :/ Seuraavalla kerralla otetaan sun kuvat ensin. 🙂 Onneksi fiilis kuitenkin välittyy, asu näkyy ja sinä olet yhtä sievä kuin aina. <3

  2. kiitos muru, kun kuvasit niin kärsivällisesti <3 pimeä tulee kyllä nyt seuraavien kuukausien aikana niin aikaisin, että kuvaukset pitää varmaan suosiolla ajoittaa viikonloppuihin, jos arkipäivinä ei ole keskipäivällä aikaa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *