klassistaKun on sellainen päivä, ettei oikein tiedä mitä pukisi ylleen, voi luottaa klassikoihin. Farkut, silkkipaita, korkonilkkurit ja villakangastakki. Luonnon hehkuessa värikkäänä näyttää yksinkertainen asukokonaisuus hyvältä – kohta koittaa vähän harmaammat ajat ja silloin tekee mieli kaivaa vaatekaapista niitä värikkäämpiä vaatteita esiim.

Kuvasimme Pupulandian Jennin kanssa perjantaina Töölönlahdella – täytyy sanoa että Jenni ottaa ihan loistavia kuvia, harvemmin kuvaussaldona on melkein enemmän onnistuneita kuin epäonnistuneita kuvia.farkut Cos, silkkipaita H&M, takki Samuji, kengät Acne, laukku Lumi

kuvat Jenni / Pupulandia

Related Post

8 comments on klassista

  1. Liityn myös ihailemaan sun hiuksia! Sun päällä niinkin tavallinen vaate kuin farkut näyttää melkein radikaalilta, olet niin mekkotyttö 😀 oon myös jo useasti ihastellut noita nilkkureita, saakohan niitä jenkkeihin mistään…?

  2. Sinusta on kyllä ihana ottaa kuvia, kaunokainen! Ja tämä klassinen kokonaisuus oli ihan nappivalinta tuonne ruskan sävyjen keskelle. 🙂

  3. Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja kehuista! Mä oon ihan häkeltynyt 🙂

    hakari, mä inhosin farkkuja pitkään, mutta nykyään käytän niitä aika usein! Täytyy vain löytää oikeanlaiset. Mutta pysyn kyllä varmasti ikuisesti enemmän mekkotyttönä 🙂 Acnen omassa nettikaupassa näyttäis olevan noita Cypress-nilkkureita myynnissä, tsekkaa täältä http://shop.acnestudios.com/shop/women/shoes/cypress-con-chestnut.html

    Jenni, kiitos parhaalle asukuvaajalle <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *