lisää syksyfiilistelyäLisää kuvia sunnuntain pieneltä ruskaretkeltä. Kirkas sininen näyttää ihanalta hehkuvien syksyn lehtien rinnalla.takki secondhand, mekko Samuji, kengät ten points

Related Post

3 comments on lisää syksyfiilistelyä

  1. Mulla on ittelläni kans tommoset samantapaset ten pointsin kengät, ja oon tykänny ihan hirveesti 😀 ne on vähän eri väriset ja nyt pitäis löytää uudet sellaset 😉 mut siis mun piti vaan sanoo et sulle sopii toi sininen tosi hyvin 🙂
    lookatmebyveeruska.blogspot.fi

  2. Pieni lintu, kiitos ja kiva kun löysit! Sun blogi onkin mulle tuttu, sulla on ihania kuvia <3

    Veeruska, mäki oon tykänny noista tosi paljon, mutta just tuo laatu on se joka mietityttää, eikö ne sun kengät kestäny hyvin? Haluisin ehkä samantyyliset vähän jämäkämpää materiaalia, nuo on hyvin ohutta nahkaa 🙂 Ja kiitos, sininen onkin mun lempiväri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *